« »

Regelen van uw zorg

 

Indicatie

Heeft u zorg nodig? Dan heeft u ook vaak een indicatie nodig. Anno 2015 is er veel veranderd in het regelen van uw zorg. Afhankelijk van de zorg die u nodig heeft, kunt u een indicatie aanvragen bij het Centrum voor Indicatiestelling Zorg (CIZ) of bij de gemeente. Hoe sneller de juiste informatie over uw situatie bij de organisatie bekend is, hoe sneller zij uw aanvraag kunnen behandelen. Zeker bij uw eerste aanvraag is het handig wanneer u schriftelijke informatie (of kopieën daarvan) geeft over uw ziekte, stoornis, aandoening of handicap. Denk aan een brief van uw huisarts of specialist, waarin uw aandoening of situatie staat omschreven.

Actuele wachttijd

Over het algemeen kunnen cliënten direct of binnen een paar dagen in zorg komen. Mensen kunnen voor hun specifieke en zorgvraag contact opnemen met de woonzorgconsulente.

Leveringsvoorwaarden

Cardia is aangesloten bij Actiz, de brancheorganisatie van de VVT-sector. De algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op alle contracten tussen cliënten en zorgorganisaties in de VVT-sector. Meer informatie over de leveringsvoorwaarden leest u op de website: www.actizleden.nl. Nieuwe cliënten krijgen de algemene leveringsvoorwaarden bij de introductie in gedrukte vorm. Cliënten die al bij Cardia in zorg zijn, kunnen via onderstaande link een digitale versie opvragen.

Algemene voorwaarden 2014 voor zorg zonder verblijf van Actiz en BTN
 

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Stuur dan een e-mail naar info@cardia.nl of bel met een van de woonzorgconsulenten op een van onze locaties.