Geestelijke zorg

Soms is het fijn om te praten met iemand over geloofs- of levensvragen. Aan alle locaties van Cardia is een geestelijk verzorger verbonden. Die neemt graag de tijd om naar u te luisteren en u te ondersteunen. Dit hangt samen met de christelijke inspiratie van Cardia: ieder mens is uniek en wordt gewaardeerd. Wij hebben aandacht en zorg voor het levensverhaal van elke bewoner.

Wanneer u in een locatie van Cardia komt wonen, kunt u vragen of een geestelijk verzorger bij u langskomt. In dit eerste gesprek verkent zij, samen met u, wat ze voor u kan betekenen.

Onze geestelijk verzorgers hebben een christelijke achtergrond. Maar zij zijn er voor u, ongeacht uw eigen (geloofs)overtuiging. U kunt met ze praten over uw levensverhaal, over geluk en verdriet en over geloofsvragen of spiritualiteit. Uitgangspunt is uw eigen geloofs- of levensovertuiging; wat u inspireert en kracht geeft. Heeft u behoefte aan een voorganger van uw eigen levens- of geloofsovertuiging dan kunnen we via onze contacten kijken wat we voor u kunnen betekenen.