Zelfstandig wonen

U wilt graag zelfstandig wonen met zorg. Maar uw huidige woning is misschien te groot of niet langer veilig voor u. Bij Cardia kunt u een appartement huren in Den Haag, Scheveningen of Rijswijk. Speciaal voor senioren. De appartementen bevinden zich allemaal in of nabij onze woonzorgcentra. U woont er volledig zelfstandig, met (thuis-)zorg in de buurt. Dat is een prettig idee.

Voorzieningen in de buurt

U woont in onze appartementen comfortabel en veilig. Bovendien kunt u gebruik maken van de voorzieningen van onze locaties. Zoals het gastvrije restaurant waar u gezellig een praatje kunt maken met buurtgenoten of van een voordelige en goede maaltijd kunt genieten. Bij verschillende wooncentra kunt u ook terecht voor fysiotherapie, de huisarts, kapper of pedicure.

Huren met zorg

Cardia heeft diverse locaties in Den Haag en Rijswijk waar u zelfstandig kunt wonen in of nabij onze woonzorgcentra. U huurt uw eigen zelfstandige woning. Wij kunnen u de thuiszorg leveren en op sommige locaties het ‘volledig pakket thuis’ (VPT). Ook kunt u gebruik maken van diensten aan huis, zoals huishoudelijke hulp en persoonsalarmering.  

  • Thuiszorg
    Thuiszorg is een passende keuze wanneer u zelfstandig wil blijven wonen, maar wel wat hulp nodig heeft om uzelf of uw partner te verzorgen. Ons team van verzorgenden en verpleegkundigen helpen u bij uw persoonlijke verzorging en verpleging.

  • Volledig pakket thuis (VPT)
    Als u een woning huurt bij Cardia, dan kunt u op basis van uw indicatie verzorging, verpleging, maaltijden en huishoudelijke hulp ontvangen. U komt in aanmerking voor het volledig pakket thuis wanneer u Wet langdurige zorg (Wlz)-indicatie VV4 of hoger heeft.

Onze huurwoningen  

Bij deze locaties kunt u een zelfstandige woning huren:

  • Onderwatershof vrije sector huurwoningen
  • Beukenheim
  • De Thuishaven neptunusstraat
  • De Thuishaven seinpoststraat

Aanvragen, vergoedingen en tarieven

Wilt u meer weten over de tarieven van onze woningen en zorg? Welk deel u vergoed krijgt en waar u moet zijn voor indicatiestelling? Lees dan hier verder.