entree locatie Tabitha
entree locatie Tabitha
serre locatie Tabitha
serre locatie Tabitha
gemeenschappelijke woonkamer Tabitha
gemeenschappelijke woonkamer Tabitha
gezamenlijk lunchen locatie Tabitha
gezamenlijk lunchen locatie Tabitha
ingerichte kamer locatie Tabitha
ingerichte kamer locatie Tabitha
« »

Tabitha

Woonzorgcentrum Tabitha is een woonzorgcomplex voor senioren gelegen aan de Mozartlaan en winkelcentrum Alphons Diepenbrockhof in de Haagse wijk Loosduinen. In Tabitha kunnen ouderen alleen of met hun partner op hun eigen manier wonen, leven en recreëren.

Wij bieden hier diverse woonvormen:

Naast een groot aantal éénpersoonsappartementen zijn er enkele rolstoelappartementen en tweepersoonsappartementen.

Kleinschalig wonen voor mensen met dementie

In Tabitha wonen mensen met dementie beschermd in een kleinschalige woonvorm. Elke bewoner heeft een eigen kamer met badkamer en toilet. Bewoners kunnen de dag samen doorbrengen in de gemeenschappelijke woonkamer waar ondersteuning is van deskundige medewerkers. Ook koken bewoners en begeleiders dagelijks samen het warm eten.

Beschut en beschermd wonen met somatische zorg

Voor mensen met chronische lichamelijke aandoeningen zijn er appartementen met een kitchenette en badkamer. We hebben een gemotiveerd team van toegewijde medewerkers om onze bewoners te begeleiden.

Zelfstandig wonen

In het seniorencomplex Alphons Diepenbrockhof, gelegen naast Cardia Tabitha, worden zelfstandige woningen in de sociale huursector aangeboden. Woningbouwvereniging Haag wonen verhuurt deze woningen. Bij een aantal van deze woningen bieden wij ook personenalarmering.

Op één kilometer van Tabitha verhuurt woningbouwvereniging Staedion woningen in het seniorencomplex Mozartduin. Als huurder van één van deze woningen kunt u gebruik maken van de zorg en diensten van Tabitha. Voor een aantal woningen mag de woonzorgconsulent voordracht doen aan de woningbouwverenigingen. Wilt u in aanmerking komen voor een woning? De woonzorgconsulent
kan u hier meer over vertellen.

Medisch Diensten Centrum

Het Medisch Diensten Centrum naast Tabitha biedt onderdak aan diverse medische en paramedische disciplines. U vindt hier onder meer een huisartsenpraktijk, een apotheek en een praktijk voor fysiotherapie.

Restaurant

Het restaurant van Tabitha is een ideale plek om andere senioren te ontmoeten, een kopje koffie te drinken en de krant te lezen. Of kom een keer gezellig bij ons eten. U kunt kiezen uit diverse menu’s. Het restaurant is dagelijks geopend van 9.30 tot 18.30 uur.

Kapper 


U wilt er graag verzorgd uitzien?
Onze kapper helpt u daar graag bij. 

Activiteiten

Cardia Tabitha organiseert tal van uitjes, workshops en activiteiten voor bewoners en omwonenden van het woonzorgcentrum. Recreatie en vermaak staan hierbij voorop. Er zijn drie aandachtsgebieden: hobby & ontmoeting; zingeving & inspiratie en leef & beweeg. Iedereen is welkom. Het aanbod van activiteiten wordt zo veel mogelijk afgestemd op de wensen van onze (wijk)-bewoners. Er is elke dag wel wat te beleven. Aan sommige activiteiten kunt u wekelijks deelnemen, zoals spelmiddagen en bridgen. Daarnaast zijn er uitstapjes en allerlei leuke evenementen zoals voorstellingen in de theaterzaal.

Buurthuis van de toekomst

Sportclubs, scholen, culturele-, zorg- en welzijnsinstellingen die een accommodatie delen kunnen gelabeld worden als buurthuis van de toekomst. Tabitha is geregistreerd als buurthuis van de toekomst. Op deze manier maken we optimaal gebruik van ons gebouw en werken we samen aan activiteiten voor de wijk. Tabitha wordt hiermee een nieuwe ontmoetingsplek voor de wijkbewoners van Loosduinen.

Woonzorgconsulent

Voor vragen over deze locatie, zoals rondleidingen, wachtlijsten en het aanvragen van nieuwe indicaties kunt u terecht bij de woonzorgconsulent:

Petra Vergunst
T 070 8008 339