« »

Alle Vacatures

Reactie met CV op "Eerst Verantwoordelijke Verzorgende (Duinrust)":

Velden met (*) zijn verplicht.
Eerst Verantwoordelijke Verzorgende (Duinrust)
(*):
(*):
(*):
:
(*):

Eerst Verantwoordelijke Verzorgende (Duinrust)

Locatie
Duinrust, Duinweg 35 te Scheveningen
Aantal uren per week
minimaal 24 uur per week
Omschrijving

 

 

Cardia: hart voor zorg

 

Ben jij een actieve zorgprofessional die graag het voortouw neemt? En voel jij je op je plek in de kleinschalige ouderenzorg?  Dan maken we graag kennis met je! Voor de PG afdeling van onze locatie Duinrust in Scheveningen zijn we op zoek naar een

Eerst Verantwoordelijke Verzorgende (EVV'er)

minimaal 24 upw

 

Wat ga je doen?

Als EVV'er coördineer je het zorgproces van cliënten en ben je het eerste aanspreekpunt. In overleg met de cliënt en mantelzorger stel je het zorgleefplan op. Zorgdossiers leg je aan en houd je up-to-date. Samen met jouw collega's, stagiaires en vrijwilligers geef je uitvoering aan de zorg en je ziet erop toe dat de afspraken in het zorgleefplan worden nagekomen. Verder onderhoud je contacten met artsen en andere zorgdisciplines. Kortom, je levert een grote bijdrage aan een optimaal woonklimaat en het welbevinden van de cliënten.

Kwalificaties

Jouw profiel

Kennis, ervaring en deskundigheid:

  • MBO diploma Verzorgende 3IG, aangevuld met een EVV certificaat.
  • Ervaringskennis in de ouderenzorg en de psychogeriatrie.

 

Persoonskenmerken:

  • Het spreekt voor zich dat je als verantwoordelijke van de dienst een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt en goed kan functioneren in een team.
  • Je bent sociaal vaardig en weet de PG doelgroep op een juiste manier te benaderen.
  • Net als je andere collega’s werk je met bezieling, plezier en deskundigheid!

 

Waar kom je te werken?

Cardia is een christelijke ouderenzorgorganisatie in Den Haag en Rijswijk. Ons  logo symboliseert een hart; het symbool van menselijke gevoelens, van liefde, warmte en geborgenheid. Dat is wat Cardia wil uitdragen. We doen dit met bezieling, deskundigheid en plezier. Wij zijn een relatief kleinschalige organisatie met korte lijnen. Daardoor voelen onze cliënten en medewerkers zich persoonlijk gekend. We hebben een vijftal locaties voor wonen, zorg- en welzijn en bieden thuiszorg en services aan wijkbewoners.

 

Wij bieden

  • Een boeiende en plezierige werksfeer in een vast  teamverband, waar aan samenwerking en collegialiteit veel waarde wordt gehecht.
  • Goede studiemogelijkheden.
  • Een gezonde balans tussen werk en privé.
  • Inschaling in FWG 40 van de VVT met een maximum salaris van €2760,17 op basis van een 36-urige werkweek. 

 

Interesse?

Ben je enthousiast geworden en herken je jezelf in het profiel? Mail dan je cv en motivatiebrief ter attentie van Patricia van Alenburg naar werken @cardia.nl.                                                                       

Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Carly Brussé, teamleider Duinrust via telefoonnummer 070-3502100.

Reactie met cv

Pagina terug