« »

Alle Vacatures

Reactie met CV op "Verzorgende IG niveau 3":

Velden met (*) zijn verplicht.
Verzorgende IG niveau 3
(*):
(*):
(*):
:
(*):

Verzorgende IG niveau 3

Locatie
Landscheiding, Onderwatershof, Tabitha en Duinrust
Aantal uren per week
in overleg
Omschrijving

 

 

Cardia: hart voor zorg

 

Ben jij als energieke zorgprofessional toe aan een nieuwe inspirerende werkomgeving? Heb jij je hart verloren aan de ouderen in onze samenleving en past het bij jou om mee te denken over hoe we de zorg en de organisatie hieromheen nog beter kunnen maken? Dan maken wij graag kennis met je! Voor onze locaties Landscheiding, Onderwatershof, Duinrust en Tabitha zijn wij op zoek naar een:

Verzorgende IG, niveau 3

uren in overleg

 

Wat ga je doen?

Je dag begint met het inlezen in het ecd waar jouw collega’s van de voorafgaande dienst alle bijzonderheden hebben ingezet. Zo weet je direct wat er speelt bij de bewoners.

Naast het douchen, delen van medicatie, verzorgen van het ontbijt of aantrekken van de steunkousen voer je als verzorgende ook de nodige verpleegtechnische handelingen uit zoals stomazorg of wondzorg. Tussendoor of aan het einde van je dienst werk je het digitale zorgplan bij. Dit doe je zo zorgvuldig en compleet mogelijk, jouw terugkoppeling is namelijk direct inzichtelijk voor de mantelzorgers.

Geen dag is hetzelfde, en dat maakt het werk nou juist zo mooi. Je bent naast de dagelijkse zorg ook vaak betrokken bij leuke activiteiten en uitjes en fungeert als steun en toeverlaat voor jouw cliënten.

Kwalificaties

Wij vragen

Je bent uiteraard in het bezit van een MBO diploma Verzorgende 3IG. Daarnaast heb je gedegen ervaring als zorgprofessional in de ouderenzorg en ben je bevoegd en bekwaam in de verpleegtechnische handelingen.

Ook vinden wij kwaliteiten zoals daadkracht, pit, enthousiasme en collegialiteit erg belangrijk. Je mag best mondig zijn, daar is ruimte voor bij ons!

 

Wij bieden

Natuurlijk is de zorg die je levert niet in geld uit te drukken, maar we zijn gebonden aan de CAO VVT. Je krijg bij ons een salaris in FWG 35 waarin je afhankelijk van je werkervaring tussen de €1767,87 en €2566,28 bruto per maand verdiend (o.b.v. een 36-urige werkweek).

Voorts proberen wij voor iedereen een gezonde balans te vinden tussen werk en privé, of jij nu een werkende moeder bent, een mantelzorger of (sportieve) hobby’s hebt. Onze planners gaan tot het uiterste om voor iedereen een passend rooster te maken. Ook bieden wij je uitgebreide studiemogelijkheden, we vinden het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen.

Voor wat betreft de secundaire arbeidsvoorwaarden hebben wij naast de collectieve korting op diverse verzekering ook bijvoorbeeld een fietsplan of een bonusregeling wanneer je een nieuwe collega aanbrengt. 

 

Over ons

Cardia is een christelijke ouderenzorgorganisatie in Den Haag en Rijswijk. Ons logo symboliseert een hart; het symbool van menselijke gevoelens, van liefde, warmte en geborgenheid. Dat is wat Cardia wil uitdragen. We doen dit met bezieling en plezier en zijn deskundig. Cardia is een relatief kleinschalige organisatie met korte lijnen. Daardoor voelen onze cliënten en medewerkers zich persoonlijk gekend. We hebben een vijftal locaties voor wonen, zorg- en welzijnsverpleging en bieden thuiszorg en services aan wijkbewoners.

 

Interesse?

Denk je na het lezen van de vacature dat je goed in één van onze teams zult passen? Mail dan je cv en motivatiebrief ter attentie van Patricia van Alenburg naar werken@cardia.nl. Wij nemen dan binnen 2 werkdagen contact met je op.

Onze sollicitatieprocedure zal naast gesprekken ook een meeloopochtend bevatten. Zo kan je sfeer proeven in het team waar je wellicht komt te werken. En ook wij hechten veel waarde aan hoe jij als mens past bij de cliënten en collega’s van de afdeling. Op deze manier kan er van beide kanten een weloverwogen beslissing worden genomen.

Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met de afdeling werving en selectie via telefoonnummer 070-8008603.

Reactie met cv

Pagina terug