« »

Nieuws

Zilveren en Bronzen Bordjes voor Cardia

Nieuws
04 JUL 2016Op donderdag 30 juni 2016 zijn de Gouden Bordjes weer uitgereikt aan Haagse zorg- en welzijnsinstellingen met de beste maaltijd in de meest gastvrije en sfeervolle omgeving. Cardia viel ook dit jaar weer in de prijzen. Locatie Duinrust heeft zelfs voor de vijfde keer het Zilveren Bordje ontvangen, ook locatie Tabitha werd beloond met zilver. De Thuishaven mocht het Bronzen Bordje in ontvangst nemen.

De Gouden Bordjes is een waardering voor excellentie van de maaltijdvoorziening in de zorg en is een initiatief om de zorgorganisaties continue te inspireren om de kwaliteit van het maaltijdaanbod te verbeteren. Net als vorig jaar zijn ‘mystery guests’ uit eten geweest bij de restaurants van de Haagse zorginstellingen en wijkcentra. Dit jaar werden 5 Gouden Bordjes, 14 Zilveren Bordjes, 18 Bronzen Bordjes en geen Loden Bordje uitgereikt.

2x zilver en 1x brons
De Zilveren Bordjes, die een cijfer tussen de 7.5 en 7.9 vertegenwoordigen, gingen naar onze woon- en zorgcentra Duinrust en Tabitha. Locatie Duinrust mocht zelfs voor de vijfde keer op een rij het zilver in ontvangst nemen. De Thuishaven heeft dit jaar het Bronzen Bordje (7 t/m 7.4) uitgereikt gekregen. Locatie Landscheiding deed dit jaar niet mee in verband met de verbouwing. Cardia is enorm trots op deze erkenning en vindt het belangrijk om een uitstekende kwaliteit van eten, gastvrijheid en ambiance te bieden aan haar (buurt-) bewoners. 

 

 

 

Pagina terug