Welkom bij Cardia

Een ouderenzorgorganisatie met een prachtige klantwaardering: onze cliënten geven ons een 8,2! U vindt ons in de regio Haaglanden. Bij Cardia kunt u rekenen op eigentijdse, persoonsgerichte zorg in onze moderne woonzorglocaties of bij u thuis. Zorg vanuit christelijke waarden die past bij uw manier van leven. Hart voor zorg, daar staan wij voor.

Thuiszorg bij Cardia

Cardia biedt zorg en ondersteuning bij u thuis in Den Haag Loosduinen, Mariahoeve, Scheveningen en Rijswijk. Zo kunt u zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen. Wij vinden het belangrijk dat u optimale zorg krijgt die bij u past, in uw vertrouwde omgeving. Daarom werken we in kleine teams met een persoonlijke aanpak. Onze thuiszorgteams helpen u snel en eenvoudig, en met hart voor zorg. Voor dagbesteding bent u welkom in onze ontmoetingscentra.

 

Huurwoningen

Interessant voor echtparen: langer samen thuis blijven wonen met het Volledig Pakket Thuis.

In de huurwoningen van Cardia kunt u zelfstandig wonen, ook als u of uw partner verpleeghuiszorg nodig heeft. Met het Volledig Pakket Thuis kunt u dan een zorgarrangement op maat afnemen. Hierdoor kunt u ook met een zorgindicatie vanuit de Wet Langdurige Zorg toch samen thuis blijven wonen.
Ontmoetingscentra
Ontmoetingscentra

Het Ontmoetingscentrum is een plek waar u andere mensen ontmoet en deelneemt aan diverse activiteiten. Hierbij kunt u denken aan geheugentraining, beweging, gezamenlijk lunchen en koffie drinken. De Ontmoetingscentra vindt u in Den Haag en Rijswijk. Wilt u deelnemen aan Het Ontmoetingscentrum? Neem dan contact met ons op!

Direct contact ×

Stel een vraag over wonen of (thuis)zorg van Cardia

Waar kunnen we u mee helpen?

Aanhef:
Aanvraag verstuurd
Bedankt voor je aanvraag. We nemen zo snel mogelijk contact op!

Direct contact

Klantenbureau