« »

Nieuws

Bewoners Onderwatershof bezoeken Hoek van Holland

Nieuws
16 JUL 2018

Zon, zee, strand en veel gezelligheid zijn de beste ingrediënten voor een stranduitje. Op 4 juli gingen een groot deel van de bewoners van Onderwatershof een dagje naar Hoek van Holland. Daar was in samenwerking met het Ouderenfonds een uitje naar het strand georganiseerd.

De bewoners en vrijwilligers vertrokken met prachtig weer. Op Hoek van Holland werden ze ontvangen bij Beachclub One met koffie, thee en heerlijke appeltaart. Er was tijd om te genieten op de loungebedden, de boulevard te bezoeken, maar ook pootje baden in de Noordzee. Om dichtbij de zee te komen waren er speciale rolstoelen met grote luchtbanden waarmee ze helemaal tot aan de zee konden komen. Dit waren prachtige momenten waar bijzondere herinneringen werden opgehaald. Er werd gelachen, maar je zag bij een aantal bewoners ook tranen in de ogen. Sommige bewoners vertelden ook dat ze zeker 20 jaar geleden in de zee hadden gelopen en nu weer het heerlijke water konden voelen langs hun voeten. Ook waren er momenten van stilte, waarin je de bewoners zag genieten van de omgeving het geluid van de zee en het zonnetje.

Aan het einde van de middag was er nog een verrassing namelijk een advocaatje met slagroom die ze kregen van het Ouderenfonds. Op de terugweg gingen we met de bus door het Westland en spraken we met elkaar af dat we dit uitje zeker volgend jaar weer op de agenda zetten. 


 


 

Pagina terug