« »

Maaltijdservice

Bent u niet meer in staat zelf te koken? Kost het boodschappen doen u te veel moeite of ziet u steeds weer op tegen die afwas? Dan is onze maaltijdservice wellicht iets voor u.

Uw maaltijd thuis bezorgd, makkelijk en gezond!

De maaltijdservice is er voor zelfstandig wonende ouderen in Den Haag en omgeving. Ideaal als u niet meer zelf elke dag kunt of wilt koken. De Chef-kok en zijn team bereiden dagelijks in de keuken van Duinrust meer dan driehonderd gezonde, gevarieerde en betaalbare maaltijden. Bent u slecht ter been? Of eet u gewoon liever thuis? Wij bieden onze wijkbewoners de mogelijkheid om te genieten van een heerlijk verse en gezonde maaltijd. Deze bezorgen wij warm bij u thuis. Wilt u liever op een ander moment eten? Bestel dan een gekoelde maaltijd bij ons.

Maaltijd afhalen

U kunt ook een maaltijd afhalen bij de recepties van onze locaties. De restaurant medewerkers vertellen u graag welke menu's er zijn.

Dineren in de locaties 

Behoefte aan wat gezelschap? Kom dan gezellig dineren in één van onze gezellige restaurants, gevestigd in de locaties. Hier vindt u meer informatie.

‘Het eten is heerlijk’

Mevrouw Scheele, lid van de menucommissie van Duinrust: “We hebben een ruime keuze. Het eten is vers, het komt zo uit de keuken. Ik ga bijna elke dag naar het restaurant. Het is er gezellig, het eten is heerlijk en de bediening is vriendelijk.”Neem contact op met de woonzorgconsulent voor meer informatie over de maaltijdservice.