« »

Huishoudelijke hulp

Is het huishoudelijk werk een te zware taak geworden? Woont uw familie te ver weg om te kunnen helpen? Wij nemen het werk graag uit handen. 

Zo kunt u bijvoorbeeld bij ons terecht voor hulp bij:

Indicatie en kosten

Heeft u huishoudelijke hulp nodig? Sinds 2015 heeft u hiervoor een indicatie nodig van uw gemeente. Deze kunt u aanvragen bij het WMO-loket. Wilt u de huishoudelijke hulp graag van Cardia ontvangen, geef dan uw voorkeur aan. De gemeente geeft uw indicatie aan ons door. Wij zorgen er vervolgens voor dat u zo snel mogelijk huishoudelijke hulp ontvangt.

Uw gemeente betaalt het grootste gedeelte van de kosten voor huishoudelijke hulp. Zelf betaalt u een eigen bijdrage. Deze is afhankelijk van uw leeftijd en de hoogte van uw inkomen. Kijk voor meer informatie over uw eigen bijdrage op de website van het Centraal Administratie Kantoor (CAK): www.hetCAK.nl. Deze organisatie stelt uw eigen bijdrage vast en ontvangt deze.

Contact

U kunt de planning rechtstreeks bereiken via hvz@cardia.nl. Telefonisch zijn wij dagelijks bereikbaar tussen 08:30 en 13:00. U kunt dan met de planner spreken. Na 13:00 kunt u een voicemail bericht achterlaten, die dagelijks wordt afgeluisterd. U wordt altijd dezelfde dag of de dag erna teruggebeld.    

Regio Noord (Mariahoeve, Benoordenhout, Bezuidenhout en de regio Rijswijk)

Tel: 070 - 89 09 256

Regio Zuid (Loosduinen)

Tel: 070 - 89 09 258