« »

Wonen met zorg

Net als thuis

Een fijne, gezellige en kleinschalige woonomgeving waarbij u zoveel mogelijk zelf de regie houdt. Wij leveren zorg, passend bij uw persoonlijke situatie. Cardia heeft vijf locaties in Den Haag en Rijswijk. Iedere locatie beschikt over een eigen unieke sfeer en vormt een spil in de wijk. Bovendien beschikken alle locaties over kwaliteitsvolle wijkrestaurants en een breed aanbod van welzijnsactiviteiten. Door een vrijblijvende rondleiding van onze woonzorgconsulentes krijgt u een goede indruk of de locatie bij uw wensen en behoeften past.

Wat is er mogelijk

U kunt bij Cardia terecht voor zowel tijdelijke als langdurige zorg. In verband met de veranderende wetgeving heeft u tegenwoordig wel een hoger zorgprofiel nodig om in één van onze locaties te kunnen wonen. U kunt bij ons wonen in het kader van verzorgingshuiszorg, verpleeghuiszorg en 'huren met zorg'. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor begeleiding en allerlei recreatieve activiteiten. Het is ook mogelijk om tijdelijk bij ons te logeren.

Kortdurend verblijf wanneer u door omstandigheden even niet zelfstandig kunt wonen.

Verblijf wanneer wonen in uw eigen vertrouwde omgeving niet meer mogelijk is, bijvoorbeeld omdat hulp van mantelzorgers niet langer voldoende is of omdat u last heeft van lichamelijke klachten. Op de locaties kunt u zo zelfstandig mogelijk blijven wonen, maar wel met de ondersteuning, begeleiding en zorg die nodig is. Wanneer blijkt dat u meer zorg nodig heeft, doen wij ons uiterste best u verpleeghuiszorg op locatie aan te bieden. Om voor een verblijf in aanmerking te komen moet u beschikken over een indicatie, een zorgprofiel van het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ). Voor meer informatie www.ciz.nl.

Personenalarmering voor zekerheid van snelle hulp in noodgevallen, 24 uur per dag en 7 dagen per week in de locatie of de aanleunwoningen. De alarmering bestaat uit een spreek/luisterverbinding en een apart pols- en halsalarm. Met één druk op de knop heeft u verbinding met een verzorgende van de locatie en bekijkt u samen of er hulp moet komen.

Huren met zorg op de locaties en aanleunwoningen. Zelfstandig wonen, maar toch een beroep kunnen doen op de zorg en diensten van Cardia. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze faciliteiten zoals de maaltijden, kapper, fysiotherapeut en bibliotheek.


Meer informatie

Wilt u zorg aanvragen of heeft u interesse in onze appartementen? Neem dan contact met ons op.