« »

Kortdurend verblijf

Woont u zelfstandig, maar lukt het door omstandigheden tijdelijk niet om zelf alles voor elkaar te krijgen? Of komt u net uit het ziekenhuis en heeft u medische zorg nodig die niet thuis geleverd kan worden? Dan kunt u voor een korte periode in onze locaties terecht en de zorg aan onze medewerkers overlaten. U heeft hiervoor een verwijzing van uw huisarts of specialist nodig. Dit verblijf wordt gefinancierd door de zorgverzekeraar.

Is uw mantelzorger op vakantie? Dan kunt u voor een korte periode bij ons verblijven, omdat bijvoorbeeld uw mantelzorger tijdelijk niet kan ondersteunen. Hiervoor heeft u een WMO indicatie nodig vanuit de gemeente en betaalt u een inkomensafhankelijke eigen bijdrage. Uiteraard proberen we ook tijdens een kort verblijf zo goed mogelijk in te spelen op uw individuele wensen, behoeften en gewoonten. 


Ook voor bezoekers en familieleden van onze bewoners is het mogelijk een korte periode bij veel van onze locaties te logeren en op die manier dichtbij uw familielid te zijn. Zeker voor de mensen die een lange reis hebben gemaakt kan dit fijn zijn! 

Neem voor meer informatie contact op met de woonzorgconsulente van de locatie.