« »

Huren met zorg

Wij begrijpen dat u zo lang mogelijk zelfstandig wilt blijven wonen. Zo nodig met passende zorg en faciliteiten in de buurt. Cardia helpt u graag om dit mogelijk te maken. Door met verschillende partijen samen te werken, kunnen wij verschillende woningen aanbieden. Op deze manier kunt u veilig en gezellig wonen met zorg dichtbij. Wanneer u een appartement huurt van Cardia, maken we ook afspraken over de zorg of ondersteuning die u wenst.

U kunt bij ons wonen in de volgende locaties:


Parkrust

Parkrust is een prachtig gelegen wooncomplex met 48 zelfstandige seniorenappartementen, verdeeld over twee gebouwen. Parkrust ligt naast het Van Stolkpark en vlakbij de Scheveningse Bosjes. De tweekamerappartementen vallen in het sociale-huursegment. Ze zijn voorzien van een volwaardige keuken. Alle woningen hebben een eigen terrasbalkon en een gezamenlijke binnentuin.

Zorg op maat
Parkrust ligt naast woonzorgcentrum Duinrust. Huurders kunnen gebruik maken van de voorzieningen van het woonzorgcentrum. Ze kunnen bijvoorbeeld deelnemen aan activiteiten, zoals de kerkdienst of samenzang of gezellig dineren in het restaurant. Bewoners kunnen ook de maaltijd thuis laten bezorgen. Vanuit Duinrust wordt indien nodig zorg op maat geleverd. Ouderen met een thuiszorgindicatie komen met voorrang in aanmerking voor een woning in Parkrust.

Interesse in een appartement binnen wooncomplex Parkrust? Bekijk voor het actuele woonaanbod op woonz.nl.

De Thuishaven

Vlakbij het centrum van Scheveningen ligt serviceflat de Thuishaven. Een leefgemeenschap waar senioren zelfstandig kunnen wonen. Het zorgpersoneel is bekwaam en vriendelijk. De kwaliteit van zorg en een prettige woonbeleving staan centraal. Uw wensen en behoeften zijn voor ons de leidraad om een fijne leefsfeer voor u te creëren. Wonen in deze locatie is een nieuw thuis waar Cardia u wil ondersteunen zolang dit nodig is. Bij Cardia zijn de teams klein en daarom de lijnen kort.

De Thuishaven aan de Neptunusstraat is een complex met 130 huurappartementen, waarvan vijftien mindervalide woningen voor senioren. De tweekamerwoningen zijn bedoeld voor 55-plussers met een inkomen tot modaal. Op de begane grond zijn twee gemeenschappelijke ruimten, de Thuiskamer en het Vooronder. Bewoners kunnen hier zelf activiteiten organiseren. De Thuiskamer doet ook dienst als restaurant.

Meer informatie
Neem contact op met de woonzorgconsulente van de Thuishaven.

Zelfstandig wonen in Onderwatershof

Onderwatershof in Rijswijk is een woonzorgcentrum en biedt een divers woningaanbod. Zoekt u een appartement dat ruim, stijlvol en bereikbaar is? In een veilige en levendige omgeving, met alle zorg en welzijn binnen handbereik? In Onderwatershof vindt u een ideale combinatie van wonen en zorg in één gebouw. Onderwatershof bestaat uit 20 sociale huurwoningen en 23 vrije sector-woningen. Op de begane grond zijn de receptie, een restaurant, multifunctionele ruimte, theaterzaal en een bibliotheek.

Actueel aanbod
Rijswijk Wonen verhuurt de sociale huurwoningen en vrije sector-woningen in Onderwatershof. Zij verhuurt haar sociale huurwoningen volgens de regels die zijn vastgesteld in de regio Haaglanden. De vrijkomende woningen worden geplaatst in de wekelijkse woonkrant Beter Wonen in Haaglanden en op de website van Haaglanden. De woonkrant ligt elke woensdagochtend klaar bij alle woningcorporaties binnen de regio Haaglanden en de diverse afhaalpunten. De woonkrant is gratis. De vrije sector woningen worden aangeboden via de website van Rijswijk Wonen.

Meer informatie
Interesse? Neem dan contact op met de woonzorgconsulente Onderwatershof.

Beukenheim

Naast Onderwatershof ligt Beukenheim, een aanleuncomplex van Rijswijk Wonen. Cardia beheert de wachtlijst en bewoners kunnen verschillende diensten en services bij ons afnemen. Neem voor meer informatie contact op met de woonzorgconsulente van Onderwatershof.

Alphons Diepenbrockhof

Wilt u graag zo lang mogelijk op uzelf wonen, maar wel graag gebruik maken van activiteiten van een van onze locaties? Dat kan in Alphons Diepenbrockhof, dat verbonden is met de locatie Tabitha. Daar kunt u gebruikmaken van de thuiszorg, activiteiten, maaltijden en nog veel meer.

Zelfstandige ouderenwoningen
De zelfstandige ouderenwoningen worden aangeboden door Haag Wonen via de woonkrant ‘Beter wonen in Haaglanden'. U kunt ook kijken op de website: woonnet-haaglanden.nl.

Mozartduin

Wilt u graag zo lang mogelijk op uzelf wonen, maar wel graag gebruikmaken van activiteiten van een van onze locaties? Dat kan in Mozartduin aan de Mozartlaan 207-245 in Den Haag, dat op loopafstand ligt van Tabitha. Daar kunt u gebruikmaken van thuiszorg, activiteiten, maaltijden en nog veel meer. Het gebouw stamt uit 1993 en heeft 53 seniorenwoningen, 19 tweekamerwoningen, 34 driekamerwoningen en 18 woningen voor Groepswonen door Ouderen.

Overige voorzieningen
Er zijn twee gemeenschappelijke ruimten, waarvan één bedoeld is voor opladen/stallen van scootmobiels en de activiteitenbegeleiding

Toewijzing
Een deel van de woningen wordt verhuurd door Staedion via de woonkrant. De kandidaten voor woningen bestemd voor groepswonen worden voorgedragen door Groepswonen door Ouderen (GDO). Woonzorgcentrum Tabitha kan voor 10 woningen cliënten aan Staedion voordragen.

Meer informatie
Bekijk de staedion website of neem contact op met de woonzorgconsulente van Tabitha.