« »

Wonen bij Cardia

Cardia biedt kleinschalige verpleeghuiszorg voor bewoners met somatische en psychogeriatrische (PG) aandoeningen. Onze medewerkers en vrijwilligers zijn er iedere dag om u warme aandacht en professionele verzorging te geven, die u nodig heeft om het leven zo prettig mogelijk te maken. Heeft u last van psychogeriatrische problemen zoals dementie? Dan zijn er mogelijkheden voor extra zorg. U kunt wonen in de volgende locaties:

Zoekt u per direct een woning? Onze woonconsultentes helpen u graag verder.

Zorgaanbod in onze locaties

Wonen met verpleging (psychogeriatrische zorg)
Wanneer u te maken heeft met ernstige geheugenstoornissen (dementie) waardoor het zelfstandig wonen niet langer mogelijk is.

Wonen met zorg (somatiek)
Heeft u complexe lichamelijke klachten? Bij Cardia woont u zo zelfstandig mogelijk en krijgt u van onze zorgprofessionals de zorg die bij u past. In de locaties kunt u zo zelfstandig mogelijk blijven wonen, maar wel met de ondersteuning, begeleiding en zorg die nodig is.

Volledig pakket thuis (VPT)
U blijft in uw eigen appartement of huis wonen en ontvangt verzorging, verpleging, maaltijden en schoonmaak van Cardia. Met dit pakket kunt u dag en nacht een beroep doen op onze zorgprofessionals.

Personenalarmering
Cardia levert 24 uur per dag personenalarmering op de locaties en aanleunwoningen. Zo kunt u als bewoner op ieder moment een medewerker alarmeren wanneer er met spoed hulp nodig is.

Kortdurend verblijf
Woont u zelfstandig, maar lukt het door omstandigheden even niet om zelfstandig thuis te verblijven? Dan kunt u voor een kortdurend verblijf terecht bij Cardia. Onze medewerkers zorgen ervoor dat u in alle rust kunt verblijven, bijvoorbeeld tijdens tijdelijke afwezigheid van uw mantelzorger. Ook is het mogelijk voor mantelzorgers om tijdelijk bij ons te verblijven en zo ontlast te worden van zorg.

Huren met Zorg
Zelfstandig blijven wonen, maar toch een beroep doen op de zorg en diensten van Cardia? Dit is mogelijk binnen de locaties en de aanleunwoningen. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van onze faciliteiten zoals de kapper, fysiotherapie en de bibliotheek.