« »

Parkrust

Parkrust is een prachtig gelegen wooncomplex met 48 zelfstandige seniorenappartementen, verdeeld over twee gebouwen. Parkrust ligt naast het Van Stolkpark en vlakbij de Scheveningse Bosjes. De tweekamerappartementen vallen in het sociale-huursegment.  Alle woningen hebben een eigen terrasbalkon, eigen keuken en sanitaire voorzieningen. De bewoners kunnen gebruik maken van een gezamenlijke binnentuin.

Zorg op maat

Parkrust ligt naast woonzorgcentrum Duinrust. Huurders kunnen gebruik maken van de voorzieningen van het woonzorgcentrum. Ze kunnen bijvoorbeeld deelnemen aan activiteiten, zoals de kerkdienst of samenzang of gezellig dineren in het restaurant. Bewoners kunnen ook de maaltijd thuis laten bezorgen. Vanuit de Thuishaven wordt indien nodig zorg aan huis geleverd. Ouderen met een thuiszorgindicatie komen met voorrang in aanmerking voor een woning in Parkrust.

Interesse in een appartement binnen wooncomplex Parkrust? Klik hier voor een overzicht van het woningaanbod.

Woonzorgconsulent

Voor vragen over deze locatie, zoals rondleidingen, wachtlijsten en het aanvragen van nieuwe indicaties kunt u terecht bij de woonzorgconsulent:

Jacqueline van Velzen
T 070 35 02 100