de hoofdingang van Onderwatershof
de hoofdingang van Onderwatershof
restaurant Onderwatershof
restaurant Onderwatershof
woonkamer locatie Onderwatershof
woonkamer locatie Onderwatershof
keuken locatie Onderwatershof
keuken locatie Onderwatershof
woonkamer locatie Onderwatershof
woonkamer locatie Onderwatershof
slaapkamer locatie Onderwatershof
slaapkamer locatie Onderwatershof
« »

Onderwatershof

Onze locatie Onderwatershof grenst aan het oude, gezellige centrum van Rijswijk. De locatie beschikt over vrije sector-woningen, sociale huurwoningen en zorgappartementen. Op ons ruime terras kunt u heerlijk genieten van een kopje koffie of een maaltijd. Onderwatershof beschikt over een breed activiteitenaanbod die u zelfstandig, met uw mantelzorger of in een groep kunt volgen.


Een prettige woonbeleving staat centraal!

Het zorgpersoneel is bekwaam en vriendelijk. De kwaliteit van zorg en een prettige woonbeleving staan centraal. Uw wensen en behoeften zijn voor ons de leidraad om een fijne leefsfeer voor u te creëren. Uw identiteit geeft vorm en kleur aan Onderwatershof. Wonen voelt hier als een nieuw thuis waar Cardia u ondersteunt zolang dit nodig is. Uw zorgplan wordt door een eerstverantwoordelijke gecoördineerd en samen met u en uw contactpersonen vorm gegeven. Voor cliënten met verpleeghuiszorg staat ons behandelteam te allen tijde paraat. Bij Cardia luisteren we naar elkaar en werken we goed samen. De teams zijn klein en daarom de lijnen kort.

Mogelijkheden

Cardia Onderwatershof biedt verschillende woonvormen:

 

De zorgappartementen bestaan voor een groot deel uit royale 2-kamerwoningen. De PG-bewoners wonen in 1-kamerappartementen op de afdeling Welgelegen. Naast Onderwatershof ligt Beukenheim, een aanleuncomplex van Rijswijk Wonen. Cardia beheert de wachtlijst en levert verschillende diensten en services aan de bewoners van Beukenheim.

Faciliteiten


Ruimte huren?

Behalve de bewoners kunnen ook andere belangstellenden tegen gunstige voorwaarden van deze faciliteiten gebruik maken. Meer informatie? Maak dan een afspraak via de receptie.

Wijk 

Cardia Onderwatershof heeft diverse voorzieningen voor de eigen bewoners, huurders én voor mensen in de wijk, zoals het restaurant, activiteiten, het gezondheidscentrum en thuiszorg. Regelmatig worden er leuke activiteiten georganiseerd waar wijkbewoners aan mee kunnen doen. Daarnaast kunt u bij Onderwatershof terecht voor een lekkere maaltijd of een drankje.

Woonzorgconsulent

Voor vragen over de locatie, zoals rondleidingen, wachtlijsten en het aanvragen van nieuwe indicaties kunt u terecht bij de woonzorgconsulent:

Monique Scarpa
T 070 8008 539