gezellig zitje in het atrium van Landscheiding
gezellig zitje in het atrium van Landscheiding
lunchen in het gezamenlijke restaurant
lunchen in het gezamenlijke restaurant
het restaurant van Landscheiding
het restaurant van Landscheiding
een appartement in Landscheiding
een appartement in Landscheiding
een ander appartement locatie Landscheiding
een ander appartement locatie Landscheiding
moderne keuken in Landscheiding
moderne keuken in Landscheiding
woonkamer in huiselijke sfeer
woonkamer in huiselijke sfeer
gezamenlijke woonkamer Landscheiding
gezamenlijke woonkamer Landscheiding
« »

Landscheiding

In het groene en rustig gelegen Mariahoeve, op de grens van Den Haag en Wassenaar, vindt u onze locatie Landscheiding. Al jarenlang is deze locatie een begrip en staat het bekend om de prettige woonmogelijkheden, rustige ligging en goede zorg.


Pluspunten van Landscheiding:

 • Rustig gelegen
 • Prettige open sfeer
 • Persoonlijke aandacht
 • Grand café
 • Eigen douche/toilet combinatie
 • Uw huisdier is welkom
 • Uitgebreid activiteitenaanbod
 • Tuin met lekker terras
 • Medische centrum
 • Fysiotherapie
 • Zwembad
 • Kapper


Wonen in Landscheiding
Woonzorgcentrum Landscheiding ligt in de Haagse wijk Mariahoeve. Wij bieden hier:

 


In Landscheiding kunnen ouderen alleen of met hun partner op hun eigen manier wonen, leven en recreëren. Naast een groot aantal éénpersoonsappartementen zijn er tevens een aantal tweepersoons appartementen aanwezig.

Kleinschalig wonen voor mensen met dementie

Mensen met dementie wonen beschermd in Landscheiding  in een kleinschalige woonvorm. Elke bewoner heeft een eigen kamer met badkamer en toilet. Bewoners kunnen de dag samen doorbrengen in de gemeenschappelijke woonkamer. Hier is ondersteuning van deskundige medewerkers. Zij organiseren verschillende activiteiten en koken samen met de bewoners.

 Beschut en beschermd wonen met somatische zorg

Voor mensen met chronische lichamelijke aandoeningen zijn er appartementen met een kitchenette en badkamer. Er is een gemotiveerd team van toegewijde medewerkers om onze bewoners te begeleiden.

 Medisch Centrum Landscheiding

Binnen het woonzorgcentrum is ook Medisch Centrum Landscheiding gevestigdHier hebben diverse medische en paramedische beroepsbeoefenaren hun praktijk. Zoals huisartsen, een tandarts, een fysiotherapeut, een podoloog en een diëtiste. Daarnaast is er een bloedprikpunt van het MCH Bronovo.

Het zorgpersoneel van Cardia Landscheiding is bekwaam en vriendelijk. De kwaliteit van zorg en een prettige woonbeleving staan centraal. Uw wensen en behoeften zijn voor ons de leidraad om een fijne leefsfeer voor u te creëren. Uw identiteit geeft vorm en kleur aan Landscheiding. Wonen in deze locatie is een nieuw thuis waar Cardia u wil ondersteunen zolang dit nodig is. Uw zorgplan wordt door een eerstverantwoordelijke gecoördineerd en samen met u en uw contactpersonen vormgegeven. Voor cliënten met verpleeghuiszorg staat ons behandelteam altijd klaar. Bij Cardia luisteren we naar elkaar en werken we goed samen. De teams zijn klein en daarom de lijnen kort.

Woonzorgconsulent

Voor vragen over deze locatie, zoals rondleidingen, wachtlijsten en het aanvragen van nieuwe indicaties kunt u terecht bij de woonzorgconsulent:

Iris Zwart
T 070 - 800 8439