« »

Vrijwilligers

Vacatures
Er zijn geen vacatures.


Vrijwilligerswerk is onbetaalbaar en waardevol. Onze medewerkers doen er alles aan om het de bewoner of cliënt naar de zin te maken. Toch kunnen we niet zonder vrijwilligers, die net dat beetje extra aandacht en een luisterend oor kunnen bieden. Of u nu als vrijwilliger een aantal uur per week of per maand beschikbaar bent, er is altijd plek voor u!

'Goed Geregeld'

Cardia beschikt ook over het vrijwilligerskeurmerk 'Goed Geregeld'! Een landelijk keurmerk voor vrijwilligersorganisaties en maatschappelijke instellingen die met hun vrijwilligersbeleid voldoen aan door NOV (Nederlandse Organisatie Vrijwilligerswerk) gestelde kwaliteitscriteria.

Regiomanager Annelies Kloppenborg: “Vrijwilligerswerk bij Cardia heeft veel te bieden en het kan het leven op meerdere manieren verrijken. Zowel voor de vrijwilligers als voor onze cliënten. Cardia kiest ervoor om welzijnsactiviteiten, de begeleiding van (wijk)bewoners bij zingevings- en geloofsvragen en kerkdiensten op te nemen in de basiszorg. Daarbij spelen vrijwilligers een rol van onschatbare waarde, maar ook als onderdeel van het gehele zorgproces zijn vrijwilligers onmisbaar.”

Ook interesse in vrijwilligerswerk? Bel dan naar een van onze locaties en vraag naar de vrijwilligerscoördinator, of kijk naar de openstaande vacatures.

Werkzaamheden

Er zijn diverse mogelijkheden voor vrijwilligerswerk binnen Cardia. Zie hieronder een aantal voorbeelden.


De locaties hebben een enthousiast team van vrijwilligers. Hun inzet varieert van dagelijks tot eens per maand. Dat hangt af van de eigen wensen en mogelijkheden. Voordat u begint als vrijwilliger, heeft u een gesprek met de vrijwilligerscoördinator over uw wensen en verwachtingen. Daarna overlegt de coördinator regelmatig met u om ideeën en ervaringen uit te wisselen.


Interesse

Interesse in vrijwilligerswerk en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan gerust contact op met de vrijwilligerscoördinator op één van de locaties. 

Landscheiding
Hannah den Hartogh
E: hdhartogh@cardia.nl
T: 070 33 99 111

Tabitha
Thea Keyzer
E: tkeyzer@cardia.nl
T: 070 89 09 100

Onderwatershof
Petra Versluis
E: pversluis@cardia.nl
T: 070 - 8008 547

Duinrust en de Thuishaven
Sabine Mets
E: smets@cardia.nl
T: 070 350 21 00

Bestuur en Bedrijfsvoering
werken@cardia.nl
T: 070 800 8600