« »

Werken bij Cardia

Cardia is een christelijke ouderenzorgorganisatie in Den Haag en Rijswijk. We doen ons werk met bezieling, deskundigheid en plezier en zijn een organisatie met korte lijnen en kleinschalig georganiseerd. Daardoor voelen onze cliënten en medewerkers zich persoonlijk gekend. We hebben een vijftal locaties voor wonen, zorg- en welzijnsverpleging en bieden thuiszorg en services aan wijkbewoners.

Bij Cardia is iedereen welkom. Wij respecteren verschillen in denken en geloven van onze bewoners, cliënten, medewerkers en vrijwilligers. Wèl verwachten we dat je onze identiteit en waarden respecteert.

Regelmatig hebben wij vacatures binnen onze organisatie op verschillende niveaus. Wij beschikken over een grote variatie aan werkplekken. Zo kun je aan de slag als zorg- of welzijnsmedewerker in een van onze locaties, maar ook binnen de wijkteams. Cardia heeft een 36-urige werkweek, maar het is ook mogelijk om parttime bij ons te werken, als vrijwilliger aan de slag te gaan of te werken op basis van een nul-urencontract of vakantiecontract.

Kijk hier voor alle openstaande vacatures.

Kijk hier voor de mogelijkheden voor vrijwilligerswerk.