« »

Ontmoetingscentra

Vindt u het leuk om anderen te ontmoeten? Kom dan naar één van onze ontmoetingscentra in Loosduinen en Mariahoeve, één van de twee Alzheimer Café's of Het Trefpunt in Rijswijk.

Ontmoet elkaar in Loosduinen en Haagse Hout

Bent u vergeetachtig, kosten dagelijkse klusjes steeds meer moeite? Of heeft u te maken met iemand die dementerend is en zou u graag eens praten met een lotgenoot? Onze medewerkers van de ontmoetingscentra in Loosduinen en Haagse Hout (centraal gelegen bij Mariahoeve, Benoordenhout en Bezuidenhout) staan voor u klaar. Licht dementerenden (psychogeriatrie) en ouderen uit de wijk kunnen deelnemen aan verschillende dagactiviteiten en daarnaast is er plek voor de naasten om even op adem te komen.

Wat bieden wij u aan?

Wilt u meer weten? Bekijk dan dit filmpje.

Alzheimer Café

Het Alzheimer Café is een maandelijkse informatiebijeenkomst voor mensen met geheugenproblemen en hun naasten. Het café is voor iedereen die interesse heeft toegankelijk. Een deskundige behandelt iedere maand een ander thema over dementie. Het Alzheimer Café wordt op twee locaties georganiseerd.

Aanmelden

U kunt contact opnemen met de programmacoördinator van het ontmoetingscentrum via 06 - 138 02 118 of met een van de woonzorgconsulenten.

Nog geen indicatie?
Ook zonder indicatie bent u welkom in onze ontmoetingscentra. Voor deelname aan de dagactiviteiten betaalt u alleen voor de lunch.

Wel een indicatie?
Dan worden de kosten vergoed vanuit de WMO en betaalt u een eigen bijdrage via het Centraal Administratiekantoor.

 

Trefpunt Rijswijk

Vindt u het leuk om anderen te ontmoeten? Bijvoorbeeld om gezellig koffie te drinken, voor een goed gesprek, om een kaartje te leggen of creatief bezig te zijn? Bij Trefpunt Rijswijk van Welzijn Rijswijk en Cardia heeft u altijd een gezellige dag! U ontmoet andere leeftijdsgenoten en kunt meedoen aan verschillende activiteiten.

U bent van harte welkom om een keer vrijblijvend deel te nemen. Mocht u problemen hebben met vervoer, dan kunt u ons van te voren bellen. Wij regelen dan het vervoer.

Kosten, contact en openingstijden

U betaalt bij Trefpunt Rijswijk €9,50 per dag. Dit is inclusief vervoer, koffie/thee, soep en een warme maaltijd.

Trefpunt Rijswijk is altijd van 09:30 uur tot 15:30 uur in het wijkcentrum Het Oude Raadhuis, Laan Hofrust 4 in Rijswijk.

Behoefte aan meer informatie?
E: claudia.hothleuf@welzijn-rijswijk.nl 
Tel: 06 454 74 443

Voor meer informatie over dementie en ondersteuningsmogelijkheden in de regio kijk op: www.geheugensteunpunt.nl.

Ontmoetingscentrum

Loosduinen

Mozartlaan 211A,

2555 JE Den Haag

Maandag t/m vrijdag

van 10.00 - 15.30 uur

 

Alzheimer Café

Loosduinen

Mozartlaan 211A,

2555 JE Den Haag

Iedere tweede donderdag(avond) van de maand

van 19.00 - 21.30 uur 

Ontmoetingscentrum

Mariahoeve

Ivoorhorst 155,

2592 TH Den Haag

Maandag, dinsdag,

donderdag en vrijdag

van 10.00 - 15.30 uur 

Alzheimer Café

Haagse Hout

Ivoorhorst 155,

2592 TH Den Haag

Iedere tweede woensdag-

(avond) van de maand

van 19.00 - 21.30 uur