« »

Maatschappelijk werk

Iedereen heeft weleens problemen. Vaak helpt het hierover te praten met familie, vrienden of bekenden. Soms is er meer nodig. Zo kan het verhelderend zijn om met een maatschappelijk werker te praten. Het maatschappelijk werk van Cardia biedt u deskundige hulp en is er bovendien voor alle inwoners van Den Haag. De maatschappelijk werkers luisteren, begeleiden, adviseren en bemiddelen. Zo kunt u bij ons terecht wanneer u problemen heeft met:  

Hoe meldt u zich aan?

Mail naar maatschappelijkwerk@cardia.nl en vraag om het aanmeldformulier. Telefonisch aanmelden is ook mogelijk door te bellen naar: 070 8008 348. De hulpverlening is kosteloos voor alle inwoners van Den Haag. Na aanmelding nodigen wij u uit voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreken wij uw hulpvraag. Wanneer blijkt dat deze beter past bij een andere instantie, verwijzen wij u door.

De gesprekken vinden plaats in één van de locaties in Den Haag. Als u door omstandigheden niet naar ons toe kunt komen, komen wij bij u op huisbezoek. De maatschappelijk werkers hebben een geheimhoudingsplicht. Daarnaast heeft u altijd inzage in uw dossier.

Meer informatie

T: 070 8008 348
E: maatschappelijkwerk@cardia.nl

De folder met aanvullende informatie leest u hier.

De gesprekken kunnen plaatsvinden op twee locaties: