« »

Ontmoet elkaar

De locaties van Cardia vormen een ontmoetingsplaats voor de wijk. Ons welzijnsaanbod is er voor zowel de bewoners van één van onze locaties als geïnteresseerden uit de wijk. Cardia zet zich in om ouderen een zo prettig mogelijke leefomgeving te bieden. We organiseren dagelijks leuke activiteiten om een zinvolle tijdsbesteding te bieden en ontmoeting en sociaal contact te stimuleren.

Blijf je nog even?

Heeft u ook wel eens behoefte aan een luisterend oor? Zoekt u een gesprekspartner met wie u kunt praten over levensvragen, vreugde en verlangen, moed en moeite? Cardia biedt ouderen in Loosduinen en Mariahoeve, die gebruik maken van onze zorg, de mogelijkheid om tweewekelijks of maandelijks een vrijwilliger op bezoek te laten komen die graag met u meepraat over dit soort onderwerpen. Onze vrijwilligers zijn enthousiast en gaan graag met u in gesprek. U wordt gekoppeld aan een vrijwilliger zodat u samen een vertrouwensband op kunt bouwen. Heeft u vragen, of wilt u zich aanmelden? Neem dan contact op met de vrijwilligerscoördinator via de receptie.

Persoonlijke computerhulp

Wilt u ook meer kunnen doen met uw iPad of computer zoals bijvoorbeeld foto's bewerken, een fotoalbum maken, windows gebruiken, veilig winkelen op internet, uw computer ordenen, facebooken, skypen of whatsappen? U leert het bij ons, stap voor stap, 1 op 1 en onder de geduldige begeleiding van ervaren vrijwilligers. De lessen zijn toegankelijk en betaalbaar voor iedereen. Voor bewoners zijn de lessen gratis toegankelijk. Voor de cursussen die nagenoeg het hele jaar gegeven worden, kunt u zich inschrijven bij de receptie va Tabitha of bellen naar 070 - 8909 100. Tabitha is een leercentrum van SeniorenWeb. SeniorWeb is een landelijke vereniging met meer dan 149.000 leden, 400 cursuslocaties en 3000 vrijwilligers en sinds 1996 actief met als doel de digitale wereld begrijpelijk te maken zodat iedereen het gemak en het plezier van een computer en internet kan ervaren. 

U kunt op onze website meer informatie vinden over onze activiteiten, ontmoetingscentra, maatschappelijk werk, restaurants en de geestelijke zorg.