« »

Alle Vacatures

Reactie met CV op "Pianist":

Velden met (*) zijn verplicht.
Pianist
(*):
(*):
(*):
:
(*):

Pianist

Locatie
Isabellaland 150, 2591 SL Den Haag
Aantal uren per week
in overleg
Omschrijving

Cardia: hart voor zorg

Cardia is een eigentijdse christelijke organisatie voor ouderenzorg. We bieden met liefde en aandacht zorg die past bij de levenswijze en het levensverhaal van onze cliënten. Met hart voor elkaar. We kunnen dit mede waarmaken dankzij de inzet van een grote groep toegewijde vrijwilligers.

In ons vernieuwde restaurant staat een piano. Deze wordt helaas maar zelden gebruikt. Om regelmatig een vrolijke noot te laten horen, zijn we op zoek naar een:

 Pianist
(uren in overleg)

 Wat ga je doen?

  • Je speelt regelmatig een uur piano, al dan niet verbonden aan een andere activiteit. Dit kan op een vast moment in de week/twee weken, of op oproepbasis.
  • Je probeert hierbij aan te sluiten bij de interesse van de bewoners. 
Kwalificaties

Jouw profiel

Kennis, ervaring en persoonskenmerken:

  • Je kunt een vrolijke noot laten horen op de piano en mensen blij maken met je pianospel.
  • Jezelf kunnen vinden in de algemene doelstelling van Cardia.
  • Je bent sociaal en maakt makkelijke contact met ouderen en collega’s.
  • Je bent zelfstandig, maar kan ook overleggen met collega’s.

 Waar kom je te werken?

Cardia is een christelijke ouderenzorgorganisatie in Den Haag en Rijswijk. Ons  logo symboliseert een hart; het symbool van menselijke gevoelens, van liefde, warmte en geborgenheid. Dat is wat Cardia wil uitdragen. We doen dit met bezieling, deskundigheid en plezier. Wij zijn een relatief kleinschalige organisatie met korte lijnen. Daardoor voelen onze cliënten en medewerkers zich persoonlijk gekend. Cardia Landscheiding is één van de vijf locaties voor wonen, zorg- en welzijnsverpleging. Daarnaast bieden we thuiszorg en services aan wijkbewoners.

 Wij bieden:

Een mooie piano in een zaal met publiek. Daarnaast krijg je met Pasen en kerst een attentie, indien nodig reiskostenvergoeding en een cadeautje voor je verjaardag.

 Interesse?

Ben je enthousiast geworden en herken je jezelf in het profiel? Mail of bel dan naar Hannah den Hartogh, vrijwilligers coördinator Landscheiding: Hdhartogh@cardia.nl of 070-3399263 (ma en do aanwezig).                                                   


Pagina terug