« »

Alle Vacatures

Reactie met CV op "Handige klusser":

Velden met (*) zijn verplicht.
Handige klusser
(*):
(*):
(*):
:
(*):

Handige klusser

Locatie
Isabellaland 150, 2591 SL Den Haag
Aantal uren per week
in overleg
Omschrijving

Cardia: hart voor zorg

Cardia is een eigentijdse christelijke organisatie voor ouderenzorg. We bieden met liefde en aandacht zorg die past bij de levenswijze en het levensverhaal van onze cliënten. Met hart voor elkaar. We kunnen dit mede waarmaken dankzij de inzet van een grote groep toegewijde vrijwilligers.

 Het verzorgingstehuis Landscheiding heeft een aantal rolstoelen die regelmatig door bewoners gebruikt worden, bijvoorbeeld voor een wandeling of een uitstapje. Voor het onderhoud van deze rolstoelen zijn we op zoek naar:

 Een handige klusser
(uren in overleg)

 Wat ga je doen?

  • In ieder geval één keer per maand controleer je de rolstoelen. Je kijkt of ze compleet zijn, of de banden nog hard zijn, of ze schoon zijn en of er eventueel andere mankementen zijn.
  • Indien nodig repareer je de mankementen of maak je de rolstoelen schoon.
Kwalificaties

Jouw profiel

Kennis, ervaring en persoonskenmerken:

  • Je bent technisch en kunt eenvoudige mankementen van een rolstoel verhelpen.
  • Je bent zelfstandig, maar kan ook overleggen met collega’s.
  • Je bent creatief en zoekt graag naar oplossingen.

 Waar kom je te werken?

Cardia is een christelijke ouderenzorgorganisatie in Den Haag en Rijswijk. Ons  logo symboliseert een hart; het symbool van menselijke gevoelens, van liefde, warmte en geborgenheid. Dat is wat Cardia wil uitdragen. We doen dit met bezieling, deskundigheid en plezier. Wij zijn een relatief kleinschalige organisatie met korte lijnen. Daardoor voelen onze cliënten en medewerkers zich persoonlijk gekend. Cardia Landscheiding is één van de vijf locaties voor wonen, zorg- en welzijnsverpleging. Daarnaast bieden we thuiszorg en services aan wijkbewoners.

 Wij bieden:

Een leuke werkplek om nieuwe ervaring op te doen. Daarnaast krijg je met Pasen en kerst een attentie, indien nodig reiskostenvergoeding en een cadeautje voor je verjaardag.

 Interesse?

Ben je enthousiast geworden en herken je jezelf in het profiel? Mail of bel dan naar Hannah den Hartogh, vrijwilligers coördinator Landscheiding: Hdhartogh@cardia.nl of 070-3399263 (ma en do aanwezig).                                                   

 

 


Pagina terug