« »

Alle Vacatures

Reactie met CV op "Medewerker hoteldienst Landscheiding (oproep)":

Velden met (*) zijn verplicht.
Medewerker hoteldienst Landscheiding (oproep)
(*):
(*):
(*):
:
(*):

Medewerker hoteldienst Landscheiding (oproep)

Locatie
Landscheiding
Duur
Tijdelijk contract van maximaal 7 maanden
Aantal uren per week
oproepbasis
Omschrijving

 

 

Cardia: hart voor zorg

 

Hou jij van orde en netheid? Ben jij een teamspeler die een belangrijke bijdrage wil leveren aan het wooncomfort voor de kwetsbare ouderen die aan onze zorg zijn toevertrouwd? En heb jij naast een service gerichte houding ook veel geduld en een positieve instelling? Dan maken wij graag kennis met jou! Voor de locatie Landscheiding zijn wij voor onze hoteldienst op zoek naar een: 

Facilitair medewerker I

(oproepbasis)

 

Wat ga je doen?

Als medewerker in onze hoteldienst lever je een bijdrage aan een prettige woonsfeer d.m.v. het schoonhouden van de algemene ruimten, alsmede de appartementen van de cliënten. Tevens assisteer je bij kleine keukenwerkzaamheden in de koude en warme keuken. Denk hierbij aan het klaarmaken van het ontbijt en het assisteren bij het uitserveren van de warme maaltijden. Ook zet je koffie en thee en bereid je eventueel andere dranken. Je stelt jezelf flexibel op en je bent met regelmaat ook in de weekenden, avonduren en op feestdagen beschikbaar.

Kwalificaties

Jouw profiel

Kennis, ervaring en deskundigheid:

  • Praktische kennis op het gebied van schoonmaaktechniek en voedingstechniek is een vereiste, bij voorkeur opgedaan in de zorgsector.
  • Het spreekt voor zich dat je in een goede fysieke conditie bent gezien de aard van de werkzaamheden.

 

Persoonskenmerken:

  • Tact en hulpvaardigheid zijn nodig in de omgang met bewoners.
  • Je brengt van harte onze waarden in de praktijk.
  • Je hebt een representatief voorkomen en goede sociale vaardigheden.
  • Ordelijkheid en hygiëne staan bij jou hoog in het vaandel.

 

Waar kom je te werken?

Cardia is een christelijke ouderenzorgorganisatie in Den Haag en Rijswijk. Ons  logo symboliseert een hart; het symbool van menselijke gevoelens, van liefde, warmte en geborgenheid. Dat is wat Cardia wil uitdragen. We doen dit met bezieling, deskundigheid en plezier. Wij zijn een relatief kleinschalige organisatie met korte lijnen. Daardoor voelen onze cliënten en medewerkers zich persoonlijk gekend. We hebben een vijftal locaties voor wonen, zorg- en welzijnsverpleging en bieden thuiszorg en services aan wijkbewoners. 

 

Wij bieden:

  • Een boeiende en plezierige werksfeer, waar aan samenwerking en collegialiteit veel waarde wordt gehecht.
  • Salariëring op basis van de cao VVT (FWG schaal 10, met een maximum bruto maandloon van €1648,76 op basis van een 36-urige werkweek)
  • Een gezonde balans tussen werk en privé.

 

Interesse?

Ben je enthousiast geworden en herken je jezelf in het profiel? Mail dan je cv en motivatiebrief ter attentie van Patricia van Alenburg naar werken @cardia.nl.                                                                       

Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Petra Huisman, teamleider facilitair via telefoonnummer 070-3399128.

Reactie met cv

Pagina terug