« »

Alle Vacatures

Reactie met CV op "Eerst verantwoordelijk verzorgende (Rijswijk)":

Velden met (*) zijn verplicht.
Eerst verantwoordelijk verzorgende (Rijswijk)
(*):
(*):
(*):
:
(*):

Eerst verantwoordelijk verzorgende (Rijswijk)

Locatie
Onderwatershof, van Vredenburchweg 26 te Rijswijk
Aantal uren per week
in overleg
OmschrijvingCardia: hart voor
zorg

Ben jij een actieve zorgprofessional die graag het voortouw neem? En voel jij je op je plek in de kleinschalige ouderenzorg?  Dan maken we graag kennis met je! Op onze locatie Onderwatershof in Rijswijk zijn op zoek naar een:  

 

Eerst Verantwoordelijke Verzorgende

uren in overleg

Wat ga je doen? 

Je coördineert het zorgproces van cliënten en bent het eerste aanspreekpunt. In overleg met de cliënt en mantelzorger stel je het zorgleefplan op. Zorgdossiers leg je aan en houd je up-to-date. Samen met jouw collega's, stagiaires en vrijwilligers geef je uitvoering aan de zorg en je ziet erop toe dat de afspraken in het zorgleefplan worden nagekomen. Verder onderhoud je contacten met artsen en andere zorgdisciplines. Kortom, je levert een grote bijdrage aan een optimaal woonklimaat en het welbevinden  van de cliënten.

Kwalificaties


Jouw profiel

Kennis, ervaring en deskundigheid:

  • MBO diploma Verzorgende 3 IG, aangevuld met een EVV certificaat.
  • Ervaringskennis in de ouderenzorg en de psychogeriatrie.

 

Persoonskenmerken:

  • Het spreekt voor zich dat je als verantwoordelijke van de dienst een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt en goed kan functioneren in een team.
  • Je bent sociaal vaardig en weet de doelgroep op een juiste manier te benaderen.
  • Net als je andere collega’s werk je met bezieling, plezier en deskundigheid!

 

Waar kom je te werken?

Cardia is een christelijke ouderenzorgorganisatie in Den Haag en Rijswijk. Ons  logo symboliseert een hart; het symbool van menselijke gevoelens, van liefde, warmte en geborgenheid. Dat is wat Cardia wil uitdragen. We doen dit met bezieling, deskundigheid en plezier. Wij zijn een relatief kleinschalige organisatie met korte lijnen. Daardoor voelen onze cliënten en medewerkers zich persoonlijk gekend. We hebben een vijftal locaties voor wonen, zorg- en welzijn en bieden thuiszorg en services aan wijkbewoners.

 

Wij bieden:

  • Een boeiende en plezierige werksfeer in een vast  teamverband, waar aan samenwerking en collegialiteit veel waarde wordt gehecht.
  • Goede studiemogelijkheden.
  • Een gezonde balans tussen werk en privé.
  • Inschaling in FWG 40 van de VVT met een maximum salaris van €2.540,16.

 

Interesse?

Ben je enthousiast geworden en herken je jezelf in het profiel? Mail dan je cv en motivatiebrief ter attentie van Patricia van Alenburg naar werken@cardia.nl                                                                        

Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Claudia Klijn, teamleider Onderwatershof via telefoonnummer 070-8008534.

Reactie met cv

Pagina terug