« »

Alle Vacatures

Reactie met CV op "Verpleegkundige intramurale zorg Tabitha":

Velden met (*) zijn verplicht.
Verpleegkundige intramurale zorg Tabitha
(*):
(*):
(*):
:
(*):

Verpleegkundige intramurale zorg Tabitha

Locatie
Tabitha, Mozartlaan 280 te Den Haag
Aantal uren per week
16-32
Omschrijving

 

 

Cardia: hart voor zorg

Ben jij een betrokken zorgprofessional die graag het voortouw neemt? En voel jij je op je plek in de kleinschalinge ouderenzorg? Dan maken we graag kennis met je! Op de somatische afdelingen van onze locatie Tabtiha hebben wij ruimte voor een:   

Verpleegkundige intramurale zorg

16-32 uur per week

Wat ga je doen? 

Als verpleegkundige coördineer je het zorgproces van de cliënten met een hoge ZZP indicatie en ben je het eerste aanspreekpunt. In overleg met de cliënt en mantelzorger stel je het zorgleefplan op. Zorgdossiers leg je aan en houd je up-to-date. Samen met jouw collega's, stagiaires en vrijwilligers geef je uitvoering aan de zorg en je ziet erop toe dat de afspraken in het zorgleefplan worden nagekomen. Verder onderhoud je contacten met artsen en andere zorgdisciplines. Kortom, je levert een grote bijdrage aan een optimaal woonklimaat en het welbevinden van de cliënten.

Kwalificaties

Jouw profiel

 Je bent uiteraard in het bezit van een MBO diploma Verpleegkundige niveau 4. Daarnaast heb je gedegen ervaring opgedaan in de ouderenzorg, liefst op een somatische afdeling.

Ook vinden wij kwaliteiten zoals daadkracht, pit, verantwoordelijkheid en collegialiteit erg belangrijk. Jouw eigen inbreng wordt gewaardeerd, daar is ruimte voor bij ons!

 

 Waar kom je te werken?

Cardia is een ouderenzorgorganisatie met korte lijnen. We zijn kleinschalig georganiseerd. Daardoor voelen onze cliënten en medewerkers zich persoonlijk gekend. Onze medewerkers zijn deskundig en werken met plezier en bezieling. In de regio Haaglanden hebben we een vijftal locaties voor wonen, zorg en welzijn. Ook bieden we thuiszorg en services. Vanuit onze christelijke en Planetree waarden bieden wij mensgerichte zorg.

Wij bieden:

Natuurlijk is de zorg die je levert niet in geld uit te drukken. Je krijg bij ons een salaris volgens de CAO VVT in FWG 45 met een maximum salaris van €3032,60 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek.

 

Voorts proberen wij voor iedereen een gezonde balans te vinden tussen werk en privé, of jij nu een werkende moeder bent, een mantelzorger of (sportieve) hobby’s hebt. Onze planners gaan tot het uiterste om voor iedereen een passend rooster te maken. Ook bieden wij je uitgebreide studiemogelijkheden, we vinden het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen.

Voor wat betreft de secundaire arbeidsvoorwaarden hebben wij naast de collectieve korting op diverse verzekering ook bijvoorbeeld een fietsplan of een bonusregeling wanneer je een nieuwe collega aanbrengt. 

Interesse?

Denk je na het lezen van de vacature dat je goed in één van onze teams zult passen? Mail dan je cv en motivatiebrief ter attentie van Patricia van Alenburg naar werken@cardia.nl. Wij nemen dan binnen 2 werkdagen contact met je op.

Onze sollicitatieprocedure zal naast gesprekken ook een meeloopochtend bevatten. Zo kan je sfeer proeven in het team waar je wellicht komt te werken. En ook wij hechten veel waarde aan hoe jij als mens past bij de cliënten en collega’s van de afdeling. Op deze manier kan er van beide kanten een weloverwogen beslissing worden genomen.

Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Anita Bartelink, teamleider via telefoonnummer 070-8008300.

Reactie met cv

Pagina terug