« »

Vriendenstichting

Bent u blij met onze zorg en wilt u dat graag financieel belonen? Dat kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door geld over te maken naar de Vriendenstichting van één van onze locaties. Via de bijdragen en giften aan onze Vriendenstichting, maakt Cardia veel extra dingen mogelijk voor haar cliënten en medewerkers. Zaken die niet uit het steeds krappere zorgbudget betaald kunnen worden. U kunt een gift overmaken op het rekeningnummer van de ‘Vrienden van Cardia' of naar een locatiespecifiek rekeningnummer.

Wat is een vriendenstichting?
Het zorgbudget wordt steeds krapper. Het doel van de vriendenstichting is tegemoet komen aan wensen en behoeften die anders niet meer betaald kunnen worden. Om allerlei extra zaken mogelijk te maken voor onze bewoners en cliënten. Zodat we écht menswaardige zorg en welzijn kunnen bieden.

In het verleden heeft de stichting met giften van mensen zoals u een hoop terug kunnen geven aan onze bewoners en cliënten. Van iets eenvoudigs als een TV in de huiskamers tot het mede mogelijk maken van de onwijs succesvolle rolstoel driedaagse. Ook staat er op elke locatie inmiddels een interactieve tovertafel voor bewoners met dementie. Allemaal dankzij onze vrienden. Helpt u ons ook nét dat beetje extra te doen voor onze bewoners en cliënten? Word dan 'Vriend van Cardia'.

IBAN rekeningnummers
Wilt u een bijdrage leveren aan een van de vriendenstichtingen? Dat kan! Zie hieronder de rekeningnummers:

TABITHA NL 62 RABO 0117 4449 87
LANDSCHEIDING NL 71 INGB 0001 0870 82
ONDERWATERSHOF NL 50 INGB 0006 2172 08

ANBI-status

Cardia heeft sinds 1 januari 2013 de ANBI-status (Algemeen Nut Beogende Instelling). Hierdoor zijn giften aan Cardia onder bepaalde voorwaarden aftrekbaar van de belasting. Ook kunt u hierdoor Cardia voor een legaat in uw testament opnemen. Door onze ANBI-status hoeven wij over giften of legaten geen successierechten te betalen.