« »

Nieuws

Vrijwilliger in het zonnetje

Nieuws
29 JUL 2017

Cardia kan niet zonder vrijwilligers. Ze zijn onbetaalbaar en waardevol. Vrijwilligers bieden net dat beetje extra aan de bewoners en de organisatie. Daarom zetten we af en toe een vrijwilliger in het zonnetje. Deze keer is dat Mathilde, zij is afgelopen juni met veel plezier aan de slag gegaan als vrijwilliger in Cardia Landscheiding.

In de keuken

Mathilde is vaak te vinden in de keuken van Landscheiding. Ze ondersteunt namelijk de kok. Mathilde: “Ik houd mij bezig met het snijden en bereiden van het eten. Ook help ik met afwassen, serveren van maaltijden en schoonmaken.” Mathilde is blij dat ze werk kan doen dat er toe doet. “De mensen hier kunnen niet alles meer zelf. Ik vind het fijn dat ik hen kan helpen, zodat ze echt van hun maaltijd kunnen genieten.”

Goed gevoel

Mathilde krijgt een goed gevoel van vrijwilligerswerk. Ze vertelt: “Ik word ontzettend gewaardeerd door mijn collega’s. Ze zeggen regelmatig hoe blij ze zijn met wat ik voor hen doe. En daar word ik weer blij van!”.

Vrijwilligerswerk

Heeft u ook interesse in vrijwilligerswerk? Of kent u iemand die dat leuk zou vinden? Uw bijdrage is van harte welkom! Of u nu als vrijwilliger een aantal uur per week of per maand inzetbaar bent. U kunt voor meer informatie contact opnemen met Hannah den Hartogh via hdhartogh@cardia.nl. 

Pagina terug