« »

Nieuws

Terugblik op rolstoeldriedaagse van Onderwatershof

Nieuws
16 JUN 2017

Een ontvangstcomité van de Rijswijkse burgemeester en de wethouders stond gistermiddag klaar om de ruim vijftig deelnemers van de rolstoeldriedaagse van Onderwatershof feestelijk binnen te halen. De deelnemers kregen een medaille, getuigschrift en bloemen van het college. 

De groep heeft drie dagen lang 3 kilometer door de bosrijke omgeving gelopen en gereden met de rolstoel. De rolstoeldriedaagse is voor de tweede keer georganiseerd. Het was een groot succes! We hebben nu al zin in de derde editie.

Driedaagse Onderwatershof in de media 
De rolstoeldriedaagse is niet onopgemerkt gebleven. In de Telegraaf van woensdag 14 juni was het volgende geschreven:

“Actief zijn is goed voor iedereen op elke leeftijd en naar buiten toe nog beter.” Met deze woorden gaf de Rijswijkse wethouder Björn Lugthart gisteren het startsein voor de rolstoeldriedaagse bij verzorgingshuis Onderwatershof. De tocht van drie maal drie kilometer werd vorig jaar voor het eerst door het verzorgingshuis georganiseerd en bleek meteen een doorslaan succes. Aan de driedaagse doen 26 oudere mensen mee, die er volgens Lugthart allemaal ‘happy fit’ uitzien. 

Ook in het Rijswijks Dagblad vindt u een leuk stukje over de rolstoeldriedaagse. Lees het artikel 'Zonnig begin rolstoel-driedaagse Onderwatershof Rijswijk'.Pagina terug