« »

Nieuws

Stichting Alzheimer Nederland op bezoek bij Alzheimer Café

Nieuws
09 JUN 2016

Op woensdag 11 mei 2016 bezochten  Gert Teusink en Hellen Welling van Stichting Alzheimer Nederland het Alzheimer Café van Haagse Hout, dat georganiseerd werd door Cardia. Dit deden zij in het kader van een audit.

Gert Teusink over de avond: “We hebben het bezoek aan het Alzheimer Café Haagse Hout als zeer goed ervaren. Het was zowel een informatieve bijeenkomst als een ontspannen avond. Het ontvangst is warm en persoonlijk. De sfeer van de ruimte is gezellig, uitnodigend en veilig. Dit komt door zowel de ruimte zelf als de manier waarop de vrijwilligers contact maken met bezoekers.”

Hellen Welling gaat verder: “Het onderwerp is goed voorbereid en de rol van gespreksleider wordt zeer goed ingevuld. De gespreksleider is warm en tegelijk zeer professioneel. Het is een compliment waard te benoemen hoe goed de gespreksleider de nieuwsgierige rol weet aan te nemen, terwijl zij zelf zo veel kennis heeft van het onderwerp.”

Gert en Hellen waren erg enthousiast over de avond, en beoordeelde het nog relatief jonge Alzheimer Café Haagse Hout met een 9+. Hier zijn we zijn dan ook erg trots op! Wij willen alle betrokkenen van harte bedanken voor hun inzet!

Pagina terug