« »

Nieuws

"Brand" incident bij de Thuishaven

Nieuws
29 AUG 2018

Vanochtend is er rond half tien een brandmelding bij onze woonlocatie de Thuishaven geweest. Op het dak van de Thuishaven was er een rookontwikkeling. Uit voorzorg omdat het om oudere bewoners gaat, is de procedure rondom een brand in werking getreden. De brandweer en politie waren in een kort tijdsbestek bij de Thuishaven. Samen met de hulpdiensten hebben de medewerkers van Cardia de bewoners van de bovenliggende etages naar een andere plek gebracht.

Brandveilig

Om half elf gaf de brandweer al de melding dat het gebouw brandveilig was en iedereen weer terug naar zijn of haar huis kon. Uiteindelijk bleek het niet te gaan om een brand. Er is geen vuur vrijgekomen, alleen rookontwikkeling. Er zijn gelukkig ook geen gewonden. We willen de brandweer en politie bedanken voor hun zorgvuldigheid.

Informatie

We begrijpen dat een dergelijke gebeurtenis impact heeft op onze bewoners en collega’s. We zijn daarom samen met de burgemeester direct langs de bewoners van de Thuishaven langsgegaan. Daarnaast hebben we om 14.15 uur een informatiebijeenkomst georganiseerd om vragen te beantwoorden.

Pagina terug