Nieuws

Medewerkers
Medewerkers
LS kamer.jpg
LS kamer.jpg
Cardia-01843.jpg
Cardia-01843.jpg
« »

Het nieuwe Cardia Magazine is uit

Nieuws
17 JUL 2018
Meneer en mevrouw Koenders waren op 30 maart jl. 70 jaar getrouwd. Samen hebben ze veel zien veranderen en meegemaakt. Wat is het geheim van hun huwelijk?  Lees hun verhaal en hoe Astrid haar hart volgde in het nieuwe Cardia Magazine

Bewoners Onderwatershof bezoeken Hoek van Holland

Nieuws
16 JUL 2018

Zon, zee, strand en veel gezelligheid zijn de beste ingrediënten voor een stranduitje. Op 4 juli gingen een groot deel van de bewoners van Onderwatershof een dagje naar Hoek van Holland. Daar was in samenwerking met het Ouderenfonds een uitje naar het strand georganiseerd.

 


werkenbijcardia.nl is live!

Nieuws
09 JUL 2018

Hebben jullie hem al gezien? De werkenbijcardia.nl website is live en hier zijn we ontzettend trots op! 

 


Ontmoetingscentrum Rijswijk van start!

Nieuws
25 JUN 2018

Op 28 juni deed wethouder  Jorke van der Pol de officiële opening van het Ontmoetingscentrum Rijswijk. Met deze bijeenkomst wilde het Ontmoetingscentrum Rijswijk de aanwezigen een beeld geven hoe zij mensen met (beginnende) dementie en hun mantelzorgers ondersteuning wil gaan bieden. Ook was er een informatiemarkt met verschillende kraampjes. Hier werd meer uitgelegd over de diverse diensten in de gemeente Rijswijk voor mensen met (beginnende) dementie en hun mantelzorgers.


Cardia geeft eigenaarschap aan de medewerkers

Nieuws
19 JUN 2018
In het kader van het programma Waardigheid en trots hebben we ons gericht op het onderwerp eigenaarschap van de medewerkers. Een traject dat onderdeel uitmaakt van een grootschalige cultuurverandering, die ook na afronding van dit traject gewoon doorgaat. ‘We hebben een enthousiaste voorhoede gecreëerd.’

Week van plezier! 25 t/m 29 juni

Nieuws
11 JUN 2018

Vanuit ons ‘hart voor zorg’ werken wij met bezieling, plezier en zijn we deskundig. Na groot succes organiseren we ook dit jaar weer de weken van plezier, deskundigheid en bezieling voor alle medewerkers van Cardia.


Aftrap (geriatrisch)netwerk oud Rijswijk

Nieuws
11 JUN 2018
Ruim 35 professionals, waaronder medewerkers van Cardia, hebben enthousiast en vol inspiratie deelgenomen aan de aftrap bijeenkomst van het (geriatrisch) netwerk in oud Rijswijk op 24 mei jl.

Bezoek tweede kamerlid Evert Jan Slootweg aan Onderwatershof

Nieuws
07 JUN 2018

Afgelopen maandag heeft CDA tweede kamerlid Evert Jan Slootweg een werkbezoek gebracht aan onze locatie Onderwatershof in Rijswijk. We hebben laten zien hoe we binnen Onderwatershof inspelen op de verzwaring van zorg.


Woonzorgcentrum Tabitha: 80 jaar zorg met bezieling en plezier!

Nieuws
28 MEI 2018

Donderdag 31 mei aanstaande viert woonzorgcentrum Tabitha aan de Mozartlaan in de Haagse wijk Loosduinen haar 80e verjaardag. Wat door een aantal bevlogen baptistenvrouwen in Scheveningen begon als initiatief om de nood in grote Haagse gezinnen vlak voor de Tweede Wereldoorlog te lenigen, is uitgegroeid tot een kleinschalige woonzorgverpleeglocatie met hart voor zorg en een sterke verankering in de buurt. En dat mag gevierd worden!


Wijkbijeenkomst 25 mei de Thuishaven

Nieuws
25 MEI 2018
Wij nodigen alle wijkbewoners van harte uitgenodigd voor een inloopbijeenkomst waar we u informeren over de renovatie van
woonzorgcentrum de Thuishaven op vrijdag 25 mei 2018.


Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8