Woonzorgcentrum Tabitha in Loosduinen

Woonzorgcentrum Tabitha vindt u aan de Mozartlaan in de Haagse wijk Loosduinen. Tabitha is gelegen naast een gezellig winkelcentrum en ligt centraal ten opzichte van de snelweg, de weg naar het strand en het centrum. Ons woonzorgcentrum heeft een warme, gezellige sfeer en de binnentuin is een belangrijke ontmoetingsplaats voor onze bewoners.

In het kort
  • Omgeving Strand
  • Faciliteiten Binnentuin
  • Faciliteiten Restaurant
  • Omgeving Winkels
  • Faciliteiten Uitbureau met breed aanbod aan activiteiten
Virtuele tour
Bel direct 070 8008 300
Uitgebreide informatie
Een ontmoetingsplek voor de wijk Loosduinen

Wonen bij Tabitha

We bieden u diverse woonmogelijkheden met zorg- en dienstverlening door onze professionele verzorgenden en verpleegkundigen. U kunt in ons woonzorgcentrum terecht voor verzorgings- of verpleeghuiszorg wanneer u een zorgprofiel van VV04 of hoger heeft. Zowel mensen met dementie als mensen met chronische, lichamelijke aandoeningen, kunnen bij ons wonen en krijgen de zorg die ze nodig hebben. Voor Cardia is uw geluk net zo belangrijk als uw gezondheid, daarom creëren wij op al onze locaties een fijne leefsfeer op basis van de wensen en behoeften van de bewoners. 

Wonen en zorg voor mensen met dementie

Heeft u dementie of een aanverwante aandoening waardoor u niet langer zelfstandig kunt wonen? Bij Tabitha vindt u veilige en kleinschalige woonvormen waar u de zorg krijgt die u nodig heeft in een huiselijke omgeving.

Wonen en zorg voor mensen met chronische lichamelijke aandoeningen

Heeft u chronische, lichamelijke aandoeningen waardoor u niet langer zelfstandig kunt wonen? Bij Tabitha kunt u wonen met alle zorg die u nodig heeft in een prettige omgeving.

Seniorenweb

Tabitha is een leercentrum van Seniorweb waar u 1 op 1 lessen krijgt voor bv. uw IPhone, Android-tablet of computer. Wij kunnen u leren foto’s te bewerken, een fotoalbum te maken, Windows 7, 8 of 10 te gebruiken, veilig winkelen op internet, uw computer te ordenen, facebooken of skypen. De lessen zijn toegankelijk en betaalbaar voor iedereen. 

Restaurant

We nodigen u graag uit in ons gezellige restaurant en terras. Het restaurant van Tabitha is een ideale plek om andere senioren te ontmoeten, een kopje koffie te drinken en de krant te lezen. Of kom een keer gezellig bij ons eten. U kunt kiezen uit diverse menu’s. Het restaurant is dagelijks geopend van 9.30 uur tot 19.00 uur. Vanaf 17.00 uur serveren we het diner. Daarnaast wordt er één keer in de maand een speciaal themadiner georganiseerd. We organiseren ook regelmatig een maaltijd voor de wijk of voor buurtbewoners.

Feestje vieren?

Ook voor uw verjaardag of een high tea kan het restaurant gereserveerd worden. We verzorgen ook arrangementen op maat, eventueel in een aparte zaal. Zoals catering voor een verjaardag of een verzorgde high tea. 

Bouwbrief verbouwing Tabitha

Bouwbrief Tabitha juni. Klik hier om de bouwbrief te openen.
Bouwbrief Tabitha juli. Klik hier om de bouwbrief te openen.

Op de kaart
Vestiging
Tabitha
Mozartlaan 280
2555 KZ Den Haag
Bel direct 070 8008 300
Houd mij op de hoogte over Tabitha
Bedankt voor de inschrijving!