Vlakbij het centrum van Scheveningen aan de Zwaardstraat ligt Nieuwe Haven, een gezellig en pas gerenoveerd seniorencomplex. In deze populaire woonvoorziening zijn 43 tweekamerappartementen aanwezig. U kunt hier zelfstandig wonen en heeft de mogelijkheid om ondersteuning te ontvangen van de thuiszorgmedewerkers van Cardia. 

In het kort
  • Omgeving Historisch centrum
  • Omgeving Park
  • Faciliteiten Koffiekamer
  • Faciliteiten Activiteiten
  • Faciliteiten Fietsenberging
Bel direct 070 80 08 888
Uitgebreide informatie
Gezellig wonen bij het centrum van Scheveningen

De tweekamerappartementen zijn sociale huur en hebben een omvang van 53m2 tot 66m2.

Voorzieningen Nieuwe Haven

In de Nieuwe Haven is een koffiekamer en recreatiezaal aanwezig. Elke ochtend kan er tegen een kleine vergoeding koffie worden gedronken. Daarnaast organiseert de actieve bewonerscommissie diverse gezellige activiteiten. Naast een gezamenlijke fietsenberging beschikt elke bewoners ook nog over een eigen berging.

Huurprijzen

De kale huurprijs voor een appartement is € 619,01 per maand. De servicekosten bedragen € 181,96 inclusief water en stookkosten. De appartementen komen in aanmerking voor huursubsidie.

Voorwaarden

Om te wonen in seniorencomplex Nieuwe Haven is het belangrijk dat u aan de social huur inkomenseisen voldoet: tot € 23.225 (1 persoon) en tot € 31.550 (2 personen). Wanneer u boven de inkomensnorm zit, kunt u alleen in aanmerking komen voor een appartement als u een indicatie voor 10 uur zorg of meer per week heeft.

Zorg op maat

Cardia kan u indien gewenst zorg en ondersteuning aan huis bieden. Dit kan zijn zorg thuis, huishoudelijke hulp of de inzet van casemanagers of individuele begeleiders. Wij helpen u graag om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen.

Op de kaart
Vestiging
Nieuwe Haven
Zwaardstraat 51
2584 TP Den Haag
Bel direct 070 80 08 888