Rustig gelegen in het groene Mariahoeve, op de grens van Den Haag en Wassenaar, vindt u onze locatie Landscheiding. Een eigentijdse, gastvrije locatie met prettige woonmogelijkheden en uitstekende zorg. Of u nu op zoek bent naar een zelfstandige woning of naar een woning met zorg en verpleging in ons woonzorgcentrum, bij Landscheiding hebben we verschillende mogelijkheden voor u.

In het kort
  • Faciliteiten Zwembad
  • Faciliteiten Grand Café
  • Omgeving Haagse Bos
  • Specialisatie Kleinschalig wonen
Virtuele tour
Bel direct 070 8008 400
Uitgebreide informatie
Een ontmoetingsplek voor de wijk Mariahoeve

Wonen bij Landscheiding

Voor Cardia is uw geluk net zo belangrijk als uw gezondheid, daarom creëren wij op al onze locaties een fijne leefsfeer op basis van de wensen en behoeften van de bewoners. U vindt hier gezelligheid in de gemeenschappelijke ruimtes en in het grand café waar we dagelijks leuke activiteiten organiseren voor een fijne dagbesteding. Daarnaast vindt u op deze locatie vele faciliteiten zoals een kapper, fysiotherapeut, bibliotheek en een zwembad. Bij Landscheiding heeft u vele diensten binnen handbereik. Om in aanmerking te komen voor wonen en zorg in Landscheiding heeft u zorgprofiel VV04 of hoger nodig

Wonen en zorg voor mensen met dementie

Heeft u dementie of een aanverwante aandoening waardoor u niet langer zelfstandig kunt wonen? Bij Landscheiding vindt u veilige en kleinschalige woonvormen waar u de zorg krijgt die u nodig heeft in een huiselijke omgeving.

Wonen en zorg voor mensen met chronische lichamelijke aandoeningen

Heeft u chronische, lichamelijke aandoeningen waardoor u niet langer zelfstandig kunt wonen? Bij Landscheiding kunt u wonen met de zorg die u nodig heeft in een prettige omgeving. Er zijn ook een aantal echtparenkamers. Heeft u en uw partner beiden een Wlz indicatie? dan komt u in aanmerking voor deze ruimere zorgwoningen.

Restaurant

We nodigen u graag uit in ons gezellige restaurant. Het restaurant van Landscheiding is een ideale plek om andere senioren te ontmoeten, een kopje koffie te drinken en de krant te lezen. Of kom een keer gezellig bij ons eten. U kunt kiezen uit diverse menu’s. Het restaurant is dagelijks geopend van 10.00 uur tot 19.00 uur. Vanaf 17:00 uur serveren we het diner. Daarnaast wordt er één keer in de maand een speciaal themadiner georganiseerd. *Vanwege de coronacrisis is ons restaurant momenteel niet open voor bezoek. Bekijk hier onze laatste corona richtlijnen.

Zwembad

Landscheiding heeft een therapeutisch zwembad. In dit zwembad doet u samen met de beweegagoog oefeningen.

Op de kaart
Vestiging
Landscheiding
Isabellaland 150
2591 SL Den Haag
Bel direct 070 8008 400
Houd mij op de hoogte over Landscheiding
Bedankt voor de inschrijving!