de hoofdingang van Onderwatershof
de hoofdingang van Onderwatershof
restaurant Onderwatershof
restaurant Onderwatershof
woonkamer locatie Onderwatershof
woonkamer locatie Onderwatershof
keuken locatie Onderwatershof
keuken locatie Onderwatershof
woonkamer locatie Onderwatershof
woonkamer locatie Onderwatershof
slaapkamer locatie Onderwatershof
slaapkamer locatie Onderwatershof
« »

Onderwatershof

Onze locatie Onderwatershof grenst aan het oude, gezellige centrum van Rijswijk. De locatie beschikt over vrije sector-woningen, sociale huurwoningen en zorgappartementen. Door de hoge ramen in het restaurant schijnt de zon vredig naar binnen. Een mevrouw eet een boterham met haar buurvrouw, de heren spelen een potje biljart en verderop in de bibliotheek leest een vrijwilliger voor aan bewoners. Op ons ruime terras op het zuiden kunt u heerlijk genieten van al het moois dat de seizoenen te bieden hebben. Onderwatershof beschikt over een breed activiteitenaanbod die u zelfstandig, met uw mantelzorger of in een groep kunt volgen.


Een prettige woonbeleving staat centraal!

Het zorgpersoneel is bekwaam en vriendelijk. De kwaliteit van zorg en een prettige woonbeleving staan centraal. Uw wensen en behoeften zijn voor ons de leidraad om een fijne leefsfeer voor u te creëren. Uw identiteit geeft vorm en kleur aan Onderwatershof. Wonen voelt hier als een nieuw thuis waar Cardia u ondersteunt zolang dit nodig is. Uw zorgplan wordt door een eerstverantwoordelijke gecoördineerd en samen met u en uw contactpersonen vorm gegeven. Voor cliënten met verpleeghuiszorg staat ons behandelteam te allen tijde paraat. Bij Cardia luisteren we naar elkaar en werken we goed samen. De teams zijn klein en daarom de lijnen kort.

Mogelijkheden

De zorgappartementen bestaan voor een groot deel uit royale 2-kamerwoningen. De PG-bewoners wonen in 1-kamerappartementen op de afdeling Welgelegen. Naast Onderwatershof ligt Beukenheim, een aanleuncomplex van Rijswijk Wonen. Cardia beheert de wachtlijst en levert verschillende diensten en services aan de bewoners van Beukenheim. Wij stellen het welzijn van de cliënten voorop en stimuleren en activeren onze bewoners om zo goed mogelijk actief te zijn en blijven.

Faciliteiten


Ruimte huren?

Behalve de bewoners kunnen ook andere belangstellenden tegen gunstige voorwaarden van deze faciliteiten gebruik maken. Meer informatie? Maak dan een afspraak via de receptie.

Buurthuis van de toekomst
Sportclubs, scholen, culturele-, zorg- en welzijnsinstellingen die een accommodatie delen kunnen gelabeld worden als buurthuis van de toekomst. Onderwatershof is ingericht als buurthuis van de toekomst. Op deze manier maken we optimaal gebruik van ons gebouw en werken we samen aan activiteiten voor de wijk. Onderwatershof wordt hiermee een nieuwe ontmoetingsplek voor de wijkbewoners van Rijswijk

Woonzorgconsulent

Voor vragen over de locatie, zoals rondleidingen, wachtlijsten en het aanvragen van nieuwe indicaties kunt u terecht bij de woonzorgconsulent:

Monique Scarpa
T 070 41 38 200