Ligt jouw hart bij de ouderenzorg?
Wij zoeken verpleegkundigen en verzorgenden
Ligt jouw hart bij de ouderenzorg?Lees meer
Cardia - Hart voor zorg
Op onze locaties worden veel activiteiten georganiseerd voor (wijk)bewoners
Cardia - Hart voor zorg
Gezelligheid in de huiskamers
Gezelligheid in de huiskamers
Uitzicht vanuit een appartement
Uitzicht vanuit een appartement
Wonen in uw eigen appartement
Wonen in uw eigen appartement
Ook echtparen kunnen bij ons wonen
Ook echtparen kunnen bij ons wonen
Ontmoetingscentra
in Den Haag en Rijswijk
Ontmoetingscentra
Het restaurant in Landscheiding
Het restaurant in Landscheiding
« »

Duinrust

In de Haagse wijk Van Stolkpark en Scheveningse Bosjes ligt onze locatie Duinrust. Het zorgpersoneel is bekwaam en vriendelijk. De kwaliteit van zorg en een prettige woonbeleving staan centraal. Uw wensen en behoeften zijn voor ons de leidraad om een fijne leefsfeer voor u te creëren. Uw identiteit geeft vorm en kleur aan de locatie. Wonen in deze locatie is een nieuw thuis waar Cardia u wil ondersteunen zolang dit nodig is. Uw zorgplan wordt door een eerstverantwoordelijke gecoördineerd en samen met u en uw contactpersonen vormgegeven. Voor cliënten met verpleeghuiszorg staat ons behandelteam altijd klaar. Bij Cardia luisteren we naar elkaar en werken we goed samen. De teams zijn klein en daarom de lijnen kort.


Wij doen er alles aan zodat u zich thuis voelt!

Duinrust is een locatie in Den Haag voor ouderen die zorg nodig hebben en beschikt over 80 zorgappartementen. Duinrust kenmerkt zich voornamelijk om haar gezellige en huiselijke sfeer. De sfeervolle huiskamers vormen de spil van de locatie en hebben een huiselijke sfeer zodat bewoners zich thuis en op hun gemak voelen.

Mogelijkheden

We bieden een compleet pakket van wonen, welzijn en zorg. 

Het deskundige zorgteam van Duinrust levert zorg op maat aan de bewoners. Wij doen er alles aan om u thuis te laten voelen. In de locatie zijn diverse huiskamers voor bewoners.

Faciliteiten

  • Restaurant
  • Welzijnsactiviteiten
  • Winkel
  • Kapsalon
  • Fysiotherapie

Benieuwd hoe wonen op Duinrust eruit ziet? De woningen op deze locatie zijn ook te bekijken op Woonz. Klik hier voor meer informatie.


Woonzorgconsulent

Voor vragen over deze locatie, zoals rondleidingen, wachtlijsten en het aanvragen van nieuwe indicaties kunt u terecht bij de woonzorgconsulent:

Jacqueline van Velzen
T 070 35 02 100