« »

Duinrust

In de Haagse wijk Van Stolkpark en Scheveningse Bosjes ligt onze locatie Duinrust. De kwaliteit van zorg en een prettige woonbeleving staan centraal. Uw wensen en behoeften zijn voor ons de leidraad om een fijne leefsfeer voor u te creëren. Uw identiteit geeft vorm en kleur aan de locatie. Wonen in deze locatie is een nieuw thuis waar Cardia u wil ondersteunen zolang dit nodig is. Uw zorgplan wordt door een eerstverantwoordelijke van de afdeling gecoördineerd en samen met u en uw contactpersonen vormgegeven. Voor cliënten met verpleeghuiszorg staat ons behandelteam altijd klaar.  In Duinrust hebben we enkele appartementen beschikbaar. U kunt het actuele aanbod bekijken op Woonz. Klik hier voor meer informatie.


Wij doen er alles aan zodat u zich thuis voelt!

Duinrust is een locatie in Den Haag voor ouderen die zorg nodig hebben en beschikt over 80 zorgappartementen. Duinrust kenmerkt zich voornamelijk om haar gezellige en huiselijke sfeer. De sfeervolle huiskamers op de kleinschalige afdelingen vormen de spil van de locatie.

Mogelijkheden

Bij Duinrust bieden we een compleet pakket wonen, zorg en welzijn. Naast wonen kunt u ook deelnemen aan allerlei leuke activiteiten.

Het deskundige zorg- en behandelteam van Duinrust levert zorg op maat aan de bewoners. Wij doen er alles aan om u thuis te laten voelen.

Faciliteiten

  • Restaurant
  • Welzijnsactiviteiten
  • Winkel
  • Kapsalon
  • Fysiotherapie

Benieuwd hoe wonen op Duinrust eruit ziet? De woningen op deze locatie zijn ook te bekijken op Woonz. Klik hier voor meer informatie.


Woonzorgconsulent

Voor vragen over deze locatie, zoals rondleidingen, wachtlijsten en het aanvragen van nieuwe indicaties kunt u terecht bij de woonzorgconsulent:

Jacqueline van Velzen
T 070 35 02 100