Ligt jouw hart bij de ouderenzorg?
Wij zoeken verpleegkundigen en verzorgenden
Ligt jouw hart bij de ouderenzorg?Lees meer
Cardia - Hart voor zorg
Op onze locaties worden veel activiteiten georganiseerd voor (wijk)bewoners
Cardia - Hart voor zorg
Gezelligheid in de huiskamers
Gezelligheid in de huiskamers
Uitzicht vanuit een appartement
Uitzicht vanuit een appartement
Wonen in uw eigen appartement
Wonen in uw eigen appartement
Ook echtparen kunnen bij ons wonen
Ook echtparen kunnen bij ons wonen
Ontmoetingscentra
in Den Haag en Rijswijk
Ontmoetingscentra
Het restaurant in Landscheiding
Het restaurant in Landscheiding
« »

De Thuishaven

Vlakbij het centrum van Scheveningen ligt serviceflat de Thuishaven. Een leefgemeenschap waar senioren zelfstandig kunnen wonen. Het zorgpersoneel is bekwaam en vriendelijk. De kwaliteit van zorg en een prettige woonbeleving staan centraal. Uw wensen en behoeften zijn voor ons de leidraad om een fijne leefsfeer voor u te creëren. Uw identiteit geeft vorm en kleur aan de Thuishaven. Wonen in deze locatie is een nieuw thuis waar Cardia u wil ondersteunen zolang dit nodig is. Uw zorgplan wordt door een eerstverantwoordelijke gecoördineerd en samen met u en uw contactpersonen vormgegeven. Voor cliënten met verpleeghuiszorg staat ons behandelteam altijd klaar. Bij Cardia luisteren we naar elkaar en werken we goed samen. De teams zijn klein en daarom de lijnen kort.

Mogelijkheden

De Thuishaven aan de Neptunusstraat is een complex met 130 huurappartementen, waarvan vijftien mindervalide woningen voor senioren. De tweekamerwoningen zijn bedoeld voor 55-plussers met een inkomen tot modaal. Op de begane grond zijn twee gemeenschappelijke ruimten, de Thuiskamer en het Vooronder. Bewoners kunnen hier zelf activiteiten organiseren. De Thuiskamer doet ook dienst als restaurant.

Dagbesteding voor blinde en slechtziende ouderen
Uniek is dat de Thuishaven in samenwerking met Koninklijke Visio dagbesteding aanbiedt voor mensen met een visuele beperking. Doel van deze dagbesteding is om slechtziende en blinde cliënten zodanige ondersteuning en begeleiding te bieden dat zij zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen. Voor meer informatie of een kennismakingsgesprek kunt u contact opnemen met de coördinator dagbesteding via telefoonnummer: 06 - 20 61 48 60. 

Woonzorgconsulent

Voor vragen over deze locatie, zoals rondleidingen, wachtlijsten en het aanvragen van nieuwe indicaties kunt u terecht bij de woonzorgconsulent:

Jacqueline van Velzen
T 070 35 02 100