« »

Alle Vacatures

Reactie met CV op "Vakantiekrachten facilitair Landscheiding":

Velden met (*) zijn verplicht.
Vakantiekrachten facilitair Landscheiding
(*):
(*):
(*):
:
(*):

Vakantiekrachten facilitair Landscheiding

Locatie
Landscheiding, Isabellaland 150 te Den Haag
Duur
zomer 2018
Aantal uren per week
in overleg
Omschrijving

 

 

Cardia: hart voor zorg

 

Ben jij een behulpzame student en wil je een bijdrage leveren aan het welzijn van de kwetsbare ouderen in onze samenleving? Wil je een leuke bijbaan/vakantiebaan combineren met het opdoen van studiegerichte werkervaring? Dan maken we graag kennis met je! Wij hebben op onze locatie Landscheiding (Den Haag, Mariahoeve) in de zomermaanden plek voor: 

Vakantiekrachten facilitair

zomer 2018, Den Haag

 

Wat ga je doen?

Afhankelijk van je studierichting / ervaring kan je ingezet worden als:
Medewerker hoteldienst; je werkzaamheden bestaan o.a. uit het verschonen van bedden, diverse schoonmaakwerkzaamheden, in- en uitpakken van linnengoed, verzorgen van het ontbijt, koffie en thee en de maaltijden t.b.v. de bewoners.
Medewerker catering; het belangrijkste is dat bezoekers van ons restaurant kunnen rekenen op een goede service en een vriendelijke bediening en zich bovenal thuis kunnen voelen. Je informeert de keuken over bijzondere wensen voor onze gasten. Tevens serveer je dranken en maaltijden en houd je het restaurant schoon.
Medewerker technische dienst; je voert algemeen technische onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit aan verlichting, hang- en sluitwerk, ramen of deuren en de inventaris. Je verhelpt storingen en zorgt voor tijdelijke oplossingen. De werkzaamheden zijn zowel in de persoonlijke woonruimtes van de cliënt alsmede in de algemene ruimtes.
Medewerker receptie; je ontvangt bezoekers en maakt ze wegwijs op de locatie, ook handel je telefoon- en mailverkeer af en doe je indien gewenst licht administratief werk.
Tijdens je werkzaamheden heb je veel contact met onze cliënten en is er zeker ruimte voor een vriendelijk woord over en weer. Naast het faciliterend werk wat je doet heb je ook zeker een sociale functie!

Kwalificaties

Jouw profiel

Kennis, ervaring en deskundigheid:

  • Je volgt een opleiding die enigszins aansluit op bovenstaande functies, bijvoorbeeld richting techniek of facilitaire dienstverlening.
  • Je hebt enige ervaring met bovengenoemde werkzaamheden (bijv. middels stage).
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal.
  • Je bent minimaal 18 jaar.

 

Persoonskenmerken:

  • Je bent dienstverlenend en hebt een gevoel voor hygiëne.
  • Je hebt een positieve, servicegerichte en flexibele instelling.
  • Je werkt met bezieling, plezier en deskundigheid.

 

Waar kom je te werken?

Cardia is een christelijke ouderenzorgorganisatie met een vijftal locaties voor wonen, zorg- en welzijnsverpleging in Den Haag en Rijswijk. Tevens bieden wij ook thuiszorg en services aan wijkbewoners. Ons  logo symboliseert een hart; het symbool van menselijke gevoelens, van liefde, warmte en geborgenheid. Dat is wat Cardia wil uitdragen. We doen dit met bezieling, deskundigheid en plezier. Wij zijn een relatief kleinschalige organisatie met korte lijnen. Daardoor voelen onze cliënten en medewerkers zich persoonlijk gekend. Cardia is voornemens om per 1 april 2018 een fusie aan te gaan met de Respect Zorggroep.

 

Wij bieden:

  • Een boeiende en plezierige werksfeer waar je veel voldoening uit kunt halen.
  • Salariëring op basis van de cao VVT. Het uurloon wordt vermeerderd met een toeslag voor verlof en vakantie.

 

Interesse?

Ben je enthousiast geworden en herken je jezelf in het profiel? Mail dan je cv en motivatiebrief ter attentie van Patricia van Alenburg naar werken @cardia.nl.     

 

Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Vivian de Gier, assistent teamleider facilitair via telefoonnummer 070 8008505.

Reactie met cv

Pagina terug