« »

Alle Vacatures

Reactie met CV op "Praktijkopleider":

Velden met (*) zijn verplicht.
Praktijkopleider
(*):
(*):
(*):
:
(*):

Praktijkopleider

Locatie
Isabellaland 150, 2591 SL Den Haag
Aantal uren per week
28-32 uur per week
Omschrijving

 

 

Cardia: hart voor zorg

 

Vind jij het leuk om jouw eigen ervaringen en kennis over te dragen en ben jij naast een goede coach ook een kei in het organiseren? Lees dan vooral even verder. Voor het team Personeel & Opleidingen binnen bedrijfsvoering hebben wij ruimte voor een: 

Praktijkopleider

28-32 uur per week

 

Wat ga je doen? 

Samen met de opleidingscoördinator en collega praktijkopleider verzorg je de uitvoering van het leerling-, stage- en opleidingsbeleid. Je begeleidt leerlingen en stagiairs op MBO en/of HBO niveau, ondersteunt en coacht de werkbegeleiders en onderhoudt de contacten met opleidingsinstituten. Verder overleg je met leidinggevenden en adviseert hen over het opleiden en bijscholen van de medewerkers. Daarnaast lever je een bijdrage aan het actueel houden van het digitale Leer Management Systeem. Ook ben je bekwaam in voorbehouden en risicovolle handelingen en kun je medewerkers hierin scholen en toetsen. 

Kwalificaties

 

Jouw profiel

Kennis, ervaring en deskundigheid:

Diploma MBO/HBO Verpleegkundige. aangevuld met een opleiding docent Verpleegkunde of studie Praktijkopleider Zorg en Welzijn.

Ruime werkervaring als verpleegkundige en/of praktijkopleider.

Goede kennis op ICT gebied en ervaring met een digitaal opleidingsprogramma.

 

Persoonskenmerken:

  • Je beschikt over goede coachende vaardigheden zoals motiveren, inleven en feedback geven.
  • Je werkt nauwkeurig en hebt een goed gevoel voor systematiek.
  • Je brengt van harte onze waarden in de praktijk.
  • Verder ben je integer, beschik je over goede communicatieve vaardigheden.

 

Waar kom je te werken?

Cardia is een christelijke ouderenzorgorganisatie met een vijftal locaties voor wonen, zorg- en welzijnsverpleging in Den Haag en Rijswijk. Tevens bieden wij ook thuiszorg en services aan wijkbewoners. Ons  logo symboliseert een hart; het symbool van menselijke gevoelens, van liefde, warmte en geborgenheid. Dat is wat Cardia wil uitdragen. We doen dit met bezieling, deskundigheid en plezier. Wij zijn een relatief kleinschalige organisatie met korte lijnen. Daardoor voelen onze cliënten en medewerkers zich persoonlijk gekend. Cardia is voornemens medio 2018 te fuseren met de Respect Zorggroep.

 

Wij bieden:

  • Een boeiende en plezierige werksfeer in een vast  teamverband, waar aan samenwerking en collegialiteit veel waarde wordt gehecht.
  • Salariëring op basis van de cao VVT, inschaling afhankelijk van opgedane werkervaring en diploma's minimaal FWG 45 en maximaal FWG 50.
  • Uitgebreide studiemogelijkheden en een mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals korting op collectieve verzekeringen en een fietsplan.

 

Interesse?

Ben je enthousiast geworden en herken je jezelf in het profiel? Mail dan je cv en motivatiebrief t.a.v. Patricia van Alenburg naar werken @cardia.nl.

 

Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Marjan Kroon, opleidingscoördinator via telefoonnummer 070-8008618.

Reactie met cv

Pagina terug