Nieuws

Medewerkers
Medewerkers
LS kamer.jpg
LS kamer.jpg
Cardia-01843.jpg
Cardia-01843.jpg
« »

Wegwijzer mantelzorg

Nieuws
10 JAN 2018

Zorgt u voor een ouder of partner? Bekijk dan de wegwijzer van Mezzo met tips voor u in uw zorg voor een ander.


Bomschuit afgebrand teruggevonden

Nieuws
08 JAN 2018
Half november is het scheepsmodel ‘de Scheveningen 366’ gestolen uit de Thuishaven. Vandaag kregen wij het bericht dat de Bomschuit afgebrand is teruggevonden in de buurt van zwembad de Blinkerd.

Cardia in kerstsferen

Nieuws
22 DEC 2017

Wat gebeurt er veel op onze locaties rondom kerst. Van kerstdiners tot kribbetochten en muzikale optredens. Ook is het Cardia magazine deze maand uitgekomen met als thema ‘bezieling’. Hier staan veel mooie artikelen in over bezielde collega’s en bewoners.


Samenwerking Servicepunt XL en Cardia

Nieuws
14 DEC 2017

De afgelopen periode hebben medewerkers van het Servicepunt XL op uitnodiging van Cardia een presentatie gegeven aan diverse teams van huishoudelijk medewerkers. Naast de uitleg over wat een Servicepunt XL allemaal kan bieden, zijn ze met elkaar in gesprek gegaan over wat de medewerkers dagelijks tegenkomen in hun werk. De bijeenkomst hebben beide organisaties als waardevol ervaren en vormt een goede basis voor meer samenwerking.

 


Annette, verzorgende IG wijkzorg: ,,de vrijheid van deze functie spreekt mij erg aan!’’

Nieuws
10 NOV 2017
Annette is al 11 jaar werkzaam bij Cardia en vanaf 2013 doorgestroomd naar de functie van VIG-er in de thuiszorg bij Landscheiding. ,, De vrijheid van deze functie spreekt mij erg aan. Je werkplek wisselt steeds doordat je van cliënt naar cliënt gaat en je steeds bij iemand anders thuiskomt, die afwisseling vind ik erg leuk!’’

Zaterdag 4 november open dag locatie Duinrust

Nieuws
01 NOV 2017

Graag nodigen wij u uit voor onze open dag op zaterdag 4 november. Tijdens de open dag is iedereen welkom om kennis te maken met woonzorgcentrum Duinrust. Duinrust heeft een gezellige en huiselijke sfeer waar we onze bewoners een compleet pakket van wonen, zorg en welzijn aanbieden. Wil je de sfeer komen proeven? Wij openen onze deuren van 10:00 uur tot 16:00 uur.

 


,,Als wijkverpleegkundige vind ik het leuk om te adviseren en te coachen''

Nieuws
01 NOV 2017
Jolanda van Popering is net 2,5 maand werkzaam bij Cardia en heeft het helemaal naar haar zin. Ze heeft hiervoor bij een revalidatiecentrum gewerkt en is nu aan de slag als wijkverpleegkundige bij Tabitha. ,,Als wijkverpleegkundige vind ik het leuk om te adviseren en te coachen, daarnaast ben je voor veel collega’s een vraagbaak voor onder andere medische vraagstukken.’’

7 november gratis gouden appeltaart proeverij Tabitha

Nieuws
01 NOV 2017

Komt u ook op dinsdag 7 november van 10:00 uur tot 11:30 uur een lekker gratis kopje koffie drinken in woonzorgcentrum Tabitha? Het is de eerste keer dat Tabitha een ‘Gouden’ koffiemoment samen met Stichting Gouden Dagen organiseert, daarom heeft dit koffiemoment een extra feestelijk tintje!


‘Ik kan mij geen leukere baan bedenken dan werken in de thuiszorg’

Nieuws
23 OKT 2017
Hoe zien de werkzaamheden van onze wijkverpleegkundige Desiré eruit? Waarom heeft zij gekozen voor het werk in de thuiszorg? En wat voor een eigenschappen moet je bezitten als wijkverpleegkundige? Lees hier haar verhaal en wordt ook enthousiast over het werken in de thuiszorg!

Hoe is het om in de thuiszorg te werken?

Nieuws
16 OKT 2017
Onze recruiter Patricia loopt een dagje mee met collega Eva van de thuiszorg, want is werken in de wijk echt ongezelliger en minder persoonlijk dan altijd wordt beweerd door sollicitanten? Lees haar ervaringen in deze blog:


Pagina 1 2 3 4 5 6