Nieuws

Medewerkers
Medewerkers
LS kamer.jpg
LS kamer.jpg
Cardia-01843.jpg
Cardia-01843.jpg
« »

Waarschuwingsregister in regio Haaglanden

Nieuws
23 JUN 2017

Het Waarschuwingsregister meldt wanneer een medewerker van een aangesloten zorgorganisatie zich heeft misdragen. In de detailhandel werken ze al jaren met zo'n register. De eerste ervaringen binnen de langdurige zorg zijn afgelopen tijd opgedaan in de regio Haaglanden. Ook Cardia is bij het Waarschuwingsregister aangehaakt.

 


Terugblik op rolstoeldriedaagse van Onderwatershof

Nieuws
16 JUN 2017

Een ontvangstcomité van de Rijswijkse burgemeester en de wethouders stond gistermiddag klaar om de ruim vijftig deelnemers van de rolstoeldriedaagse van Onderwatershof feestelijk binnen te halen. De deelnemers kregen een medaille, getuigschrift en bloemen van het college. 


Nieuwe route aanmelding casemanagement dementie

Nieuws
21 MEI 2017

Het bestuur van de Stichting Transmurale Zorg heeft besloten het Centraal Aanmeldpunt voor mensen met dementie stop te zetten. Het aanvragen van een casemanager verloopt vanaf 13 april 2017 direct bij de organisaties die casemanagement aanbieden. 

 


Senioren Woonbeurs in Rijswijk op zaterdag 20 mei 2017

Nieuws
10 MEI 2017

Op zaterdag 20 mei 2017 van 10:00 tot 15:00 uur organiseert de Gemeente Rijswijk een Senioren Woonbeurs in wijkcentrum Stervoorde aan de Dr. H.J. van Mooklaan 1, te Rijswijk. 


Dhr. Koenders (101 jaar) bewoner Landscheiding oudste veteraan Den Haag

Nieuws
05 MEI 2017

Op 5 mei vieren wij de bevrijding van de Duitse bezetting in Nederland en dat we sindsdien in vrijheid leven. Meneer Koenders bewoner van Landscheiding heeft de tweede wereldoorlog nog bewust meegemaakt als militair en is met zijn 101 jaar de oudste veteraan van Den Haag en omstreken.


Geslaagde open dag Tabitha, Landscheiding en Onderwatershof

Nieuws
20 MAA 2017

In de week van Zorg & Welzijn hebben de Cardia locaties Tabitha, Landscheiding en Onderwatershof hun deuren geopend voor het publiek. Er was veel belangstelling en alle locaties zijn druk bezocht. 


Smakelijke maaltijd voor wijkbewoners bij Tabitha en Landscheiding

Nieuws
20 MAA 2017

Restaurant de Boeg (woonzorgcentrum Tabitha) in de Haagse wijk Loosduinen en het Grand Cafe Landscheiding in de Haagse wijk Mariahoeve bieden alle wijkbewoners een smakelijke maaltijd tegen een vriendelijke prijs.


Cardia opent haar deuren tijdens week Zorg & Welzijn

Nieuws
18 MAA 2017

In de week van Zorg & Welzijn openen diverse zorginstellingen hun deuren. Ook Cardia doet hieraan op 18 maart bij de locaties Landscheiding en Onderwatershof mee. Tijdens de open dag is iedereen welkom om kennis te maken met onze locaties.


Burgemeester en Wethouders Rijswijk aan de slag bij Onderwatershof

Nieuws
10 MAA 2017
De Rijswijkse burgemeester Michel Bezuijen is vanochtend samen met vier wethouders tijdens NLdoet bij ons woonzorgcentrum Onderwatershof aan de slag gegaan. Het terras is grondig door het college schoongemaakt.College B&W Rijswijk doet mee aan NLdoet bij Onderwatershof

Nieuws
07 MAA 2017

Het college van burgemeester en wethouders van Rijswijk gaat vrijdag tijdens NLdoet aan de slag bij ons woonzorgcentrum Onderwatershof. Naast het college komen ook het CAK, Present Den Haag en een groep gemeenteambtenaren langs voor vrijwilligerswerk.

 Pagina 1 2 3 4