Nieuws

Medewerkers
Medewerkers
LS kamer.jpg
LS kamer.jpg
Cardia-01843.jpg
Cardia-01843.jpg
« »

Hoe is het om in de thuiszorg te werken?

Nieuws
16 OKT 2017
Onze recruiter Patricia loopt een dagje mee met collega Eva van de thuiszorg, want is werken in de wijk echt ongezelliger en minder persoonlijk dan altijd wordt beweerd door sollicitanten? Lees haar ervaringen in deze blog:

Zingen, Geloven & Leven

Nieuws
13 OKT 2017

Als je geheugen je in de steek laat, kan er veel veranderen in het leven van iemand op hoge leeftijd. Je verdwaalt als het ware in je eigen leven of zoals de Vlamingen zo mooi zeggen: Je loopt verloren...


Regionale Campagne VVT ‘MooiMensenwerk’ van start

Nieuws
12 SEP 2017
Vandaag op dinsdag 12 september is de regionale campagne MooiMensenwerk voor werken in de Verpleging, Verzorging en Thuiszorg gelanceerd. MooiMensenwerk is een initiatief van Cardia en 10 collega VVT-organisaties uit de regio Haaglanden en Nieuwe Waterweg Noord.

Vrijwilliger in het zonnetje

Nieuws
29 JUL 2017
Cardia kan niet zonder vrijwilligers. Ze zijn onbetaalbaar en waardevol. Vrijwilligers bieden net dat beetje extra aan de bewoners en de organisatie. Daarom zetten we af en toe een vrijwilliger in het zonnetje. Deze keer is dat Mathilde, zij is afgelopen juni met veel plezier aan de slag gegaan als vrijwilliger in Cardia Landscheiding.

Medewerker aan het woord

Nieuws
24 JUL 2017
Zo’n 700 medewerkers zetten zich dagelijks in voor onze cliënten. Zo ook Swetlana Malaya. Swetlana is in februari in Duinrust aan de slag gegaan als leerling Verzorgende Individuele Gezondheidszorg (VIG). Zij neemt ons een dagje mee achter de schermen van Duinrust en laat zien wat haar baan zo interessant en veelzijdig maakt.

Uitbureau Tabitha

Nieuws
26 JUL 2017
Het Uitbureau in Tabitha is geopend. Wat doet het Uitbureau? Waar zit het? Nanette Young-Houtman, Coördinator Welzijn, vertelt hier meer over.

Van zorg geven naar zorg ontvangen

Nieuws
20 JUL 2017

Ruim een jaar woont dhr. Van der Kleij bij Cardia Landscheiding. Hij heeft vroeger als psychiatrisch verpleegkundige bij verschillende zorgorganisaties gewerkt. Nu zijn de rollen omgedraaid en moet hij soms accepteren dat andere mensen voor hem zorgen. Hoe ervaart dhr. Van der Kleij dit? En wat vindt zijn EVV-er Madjenta Granacher ervan?


Waarschuwingsregister in regio Haaglanden

Nieuws
23 JUN 2017

Het Waarschuwingsregister meldt wanneer een medewerker van een aangesloten zorgorganisatie zich heeft misdragen. In de detailhandel werken ze al jaren met zo'n register. De eerste ervaringen binnen de langdurige zorg zijn afgelopen tijd opgedaan in de regio Haaglanden. Ook Cardia is bij het Waarschuwingsregister aangehaakt.

 


Terugblik op rolstoeldriedaagse van Onderwatershof

Nieuws
16 JUN 2017

Een ontvangstcomité van de Rijswijkse burgemeester en de wethouders stond gistermiddag klaar om de ruim vijftig deelnemers van de rolstoeldriedaagse van Onderwatershof feestelijk binnen te halen. De deelnemers kregen een medaille, getuigschrift en bloemen van het college. 


Nieuwe route aanmelding casemanagement dementie

Nieuws
21 MEI 2017

Het bestuur van de Stichting Transmurale Zorg heeft besloten het Centraal Aanmeldpunt voor mensen met dementie stop te zetten. Het aanvragen van een casemanager verloopt vanaf 13 april 2017 direct bij de organisaties die casemanagement aanbieden. 

 Pagina 1 2 3 4 5